Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poławiaczka pereł

Jaka dziewczyna ma sznasę zostać fotomodelką?

Polecane posty

Gość poławiaczka pereł

Trafiłam ostatnio na jakieś forum modelek i jedna dała swoje zdjęcie jak była w domu.Całkiem przeciętna,nie wyróżniająca sie z tłumu.A mówi się,że modelki i fotomodelki powinny byc przede wszystkim interesujące

Gość poławiaczka pereł
Oczywiscie w temacie miało być "szansę"

Gość xanx
Najlepiej isc od razu do agencji dla modelek. Te fora to jakes gowno. Pelno tam panienek ktorym woda sodowa do glowy uderzyla i czekaja az ktos je "odkryje"

Gość xanx
I mowi sie ze albo zniewalajaco piekne albo interesujace. Przy czym to nie jest to samo co dla nas zwyklych ludzi ejst pieknem albo czyms interesujacym ;-)

Gość poławiaczka pereł
To bylo akurat takie specjalistyczne,one tam miały w awatarach swoje zdjęcia z sesji,napisane było przy każdej z jakiej jest agencji i ile się tym zajmuje Zastanawiam się właśnie czy bym się nadała,stąd moje pytanie

Gość xanx
to musisz pochodzic po agencjach, wyslac do nich swoje zdjecia. my ci tego nie powiemy. POki nie sprobuujesz, nie dowiesz sie,.

Gość poławiaczka pereł
A jeśli mnie wyśmieją?Wstydzę się tego.Moim zdaniem wcale nie jestem ładna,ale wszyscy mi to mówią.No i nie mam możliwości chodzić po agencjach,tylko wysyłałabym fotki przez net i zastanawiam sie czy to na pewno jest bezpieczne,czy nie zobaczę swojego zdjęcia w jakiejś gazecie obok historii o prostytutce np.No bo skąd oni biorą te zdjęcia?Pewnie z jakichś banków twarzy

Gość xanx
Jak nie wierzysz w siebie, to daruj sobie. NIe dasz rady.

Gość xanx
Poza tym wyslesz zdjecia i mozliwe ze beda prosili cie o przyjazd do agnecji co wcale nie oznacza ze sie Toba zainteresuja. Wiec tak czy siak jezdzic bedziesz musiala