Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raffffi

co zrobic zeby wesele bylo wyjatkowe?

Polecane posty

Gość Ale miło tu
upić się po 30 minutach od rozpoczęcia, zawisnąc na lampie pod sufitem i odśpiewać przy okazji marsyliankę lub I brygadę. Potem zedrzeć kieckę z teściowj i zacząć kiecką zmywać podłogę , najlepiej między nogami tańczących par... cdn. jeżeli będzie potrzebny jakiś nowy pomysł...

Gość raffffi
zalosny jestes

Gość Ale miło tu
oooooooo to takie wyświechtane na kaffe słowo -żałosne -jest prawie wszystko, a już najbardziej durnoty odliczające w centymetrach lata lub miesiące do swojego ślubu, rozpisujące wszystko w najdrobniejszych szczegółach.. pozdrawiam (ona) i staraczki wszelkiej maści, ale to dopiero przed Tobą/Wami

Gość zrobić kotlety mielone
z kuppy nowożeńców i podać gościom zaraz po rosołku

Gość raffffi
kupa to twoja morda pewnie jest. niedoj....

Gość caca
Co zrobić żeby było wyjątkowe? Przede wszytskim musi być dobrze zorganizowane, wszytsko dopięte na ostatni guzik, wszytskiego trzeba przypilnowac, sprawna organizacja - czasowa juz w ten dzień tak aby nikt do niczego sie nie przyczepił. Kolejna sprawa - pamiętajcie aby każdy gość dobrze się czuł na waszym weselu musicie zorganizować to tak aby i muzyka była dla każdego ( polecam przekrój przez wszytskie lata każdy znajdzie muzykę dla siebie wtedy ), potrawy nie tylko mięsne ale i jarskie ( każdy znajdzie coś dla siebie ), to samo dot alkoholu czyli nie zapominajcie o ludziach niepijących wcale, o tych którzy tylko wino piją, sa tacy co lubią dobrego drinka i ludzie standard czyli wódka. Spróbujcie trafić w gusta każdego, możecie popytać wczesniej rodzinke co kto lubi, goście wówczas będą czuc się wyjątkowo :) Róbcie rózne dedykazje, przywitajcie gości na wstępnie, powiedzcie kilka słów, przedstawcie wszytskim swoich Rodziców. Zróbcie inny niż wszyscy I taniec, w innym momencie może, to samo dot tortu - przy wyjątkowej piosence, w innym niż zazwyczaj momencie. Podobnie z podziękowania dla Rodziców - nie róbcie tego jak 100 tys innych par: kosz kwiatów, "cudownych rodziców mam"...to jest poprostu NUDNE! Badzcie orginalni! Przemyślcie scenariusz tego Dnia, minuta po minucie, pokażcie się z najlepszej strony, pokazcie jacy jestescie, co lubicie... Powodzenia!

Gość ghg
"Róbcie rózne dedykazje, przywitajcie gości na wstępnie, powiedzcie kilka słów, przedstawcie wszytskim swoich Rodziców." chyba żartujesz.... okropieństwo polecam karaoke, będzie ubaw po pachy.

Gość caca
Karaoke to dobry pomysł ale grubo po północy i nie dla każdego. DJ musi sam wyczuć czy się przyjmie czy nie spodoba się raczej - to po I, a po II - DJ wyczuje czy szybko to skończyc czy wprost przeciwnie wszyscy się ładnie bawią, śpiewaja i karaoke przyjęte :) Sprawa to przeyslenia i przegadania z DJ'em. Dlaczego nie podoba Ci się to, że Para Młoda przywita gości? To bardzo eleganckie, widziałam ten zwyczaj na wielu przyjęciach i uważam to za świetny pomysł. ładnie także ze strony Pary Młodej, że przedstawiaja najwazniejsze osoby czyli swoich Rodzicom wszystkich gości - powinni wiedzieć kto jest kim.

Gość gość
po prostu musi być takie jak chcecie dobre jedzenie, odpowiedni goście i odpowiednie atrakacje my mieliśmy wesele w Checz Kole Szperka w Rewie i dobrze je wspominamy

Gość gość
albo pomyślisz, żebyście wy byli zadowoleni i wówczas będzie wyjątkowe dla was. Albo pomyślisz o gustach gości i wtedy będzie wyjątkowe dla gości. Możesz wydać kupę kasy na bzdurne atrakcje, ale możesz też dać np. dobrą, schłodzoną wódkę, dobre jedzenie, nie z kateringu, no i dobry zespół, który potrafi wesela kulturalnie poprowadzić.

Gość gość
Wydaje mi się że to uatrakcyjnianie wesel na siłę w ostatnich czasach zaczyna się robić męczące. Koleżanki prześcigają się w szalonych pomysłach a sama idea ślubu gdzieś w tym ginie... Tak samo kończy się to wielkim płaczem jak wymyślna atrakcja nie wyjdzie z powodu braku pogody czy dlatego że koleżanka już wcześniej coś takiego zamówiła. Te najpopularniejsze atrakcje typu pokazy sztucznych ogni, tańców, barmańskie, karaoke każdy już widział na kilku weselach i zwyczajnie nie robi to już wrażenia. Tak że autorko zastanów się przede wszystkim co dla waszej dwójki jest ważne, jak sobie zawsze wyobrażałaś ten dzień, a nie myśl o tym jak by tu tylko zaskoczyć gości czy przebić znajome pomysłowością bo naprawdę nie o to w tym dniu chodzi.

Gość gość
myślę że warto zadbać o to żeby z tego wyjątkowe dnia mieć fajną pamiątkę polecam panią fotograf z http://ocalchwile.pl/ robiła zdjęcia ze ślubu mojej siostry wyszły takie piękne że nic tylko oglądać

Gość TomaszM
Fotobudka to świetna sprawa. Byliśmy z naszą fotobudką już na wielu weselach i widzimy ile frajdy sprawia ona wszystkim gościom, zarówno tym młodym, jak i starszym. Każdy ma też świetną pamiątkę z przyjęcia w postaci fotki, a Para Młoda unikatową Foto Księgę Gości. Zapraszam do kontaktu, chętnie opowiem coś więcej. +48 66 688 18 07

Gość gość
przede wszystkim salę odpowiednią trzeba znaleźć :D my robilismy w hotelu Delfin w Białej Podlaskiej, sliczne miejsce, duza sala, cała na biało przystrojona, kwiaty poustawiane, pyszne jedzenie

Gość gość
Wesele będzie wyjątkowe, jeśli spytacie się gości, czego oczekują na weselu i postaracie się te oczekiwania spełnić. Najczęściej chodzi o luźną atmosferę, puszczenie wszystkiego trochę na żywioł (zrezygnujcie z winietek), dobrą kuchnię, z czymś wyjątkowym, najlepiej z staropolskiej kuchni, no i najważniejsze - zespół na poziomie, potrafiący zabawić gości, a nie popijać po cichu za klawiszami. Powodzenia i nie traktujcie gości, jak dzieci, to dobrze będzie.

Moim zdaniem wesele będzie udane wtedy, kiedy młodzi zorganizują je tak, jak sobie wymarzyli, a przy tym ugoszczą wszystkich jak najlepiej, od serducha :) Młodym może zależeć np. na jakimś motywie przewodnim, kolorach, itp., gościom w zasadzie to raczej obojętne, im bardziej będzie zależeć na dobrym jedzeniu i muzyce do tańca. Problem pojawia się, jeśli młodzi chcą jakichś udziwnień, typu muzyka tylko rock lub metal, albo menu bazujące na owocach morza. Trzeba patrzeć co generalnie lubią ludzie i kiedy dobrze się bawią. A tylko dla siebie zostawić wymarzoną suknię, bukiet, wystrój sali. I będzie sukces :)

Według mnie wyjątkowe wesele to takie, które jest długo pamiętane przez gości. Właśnie dlatego podczas organizacji ważne jest, aby nie zabrakło weselnikom rozrywki (nuda to najgorsze co może spotkać gościa na takiej uroczystości). Sama długo zastanawiałam się nad dobrymi atrakcjami, aż w końcu zdecydowałam się na https://pokazy-iluzji.pl/iluzjonista-na-wesele/). Nie chciałam wydawać zbyt dużo, ale jednocześnie chciałam zaoferować coś wyjątkowego, dlatego taki pokaz iluzji to dla mnie strzał w dziesiątkę. Jestem gotowa założyć się, ze dzięki niemu Twoje wesele rzeczywiście stanie się wyjątkowe ;)