Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qp

Chcę być SZCZUPŁA

Polecane posty

Może nie mam jakiejś wielkiej nadwagi, nie wiem ile teraz dokładnie ważę ale około 65kg/172. Chcę zejść do pięćdziesięciu kilku bo wtedy właśnie dobrze wyglądam i tak też się czuję :) Na początek zmniejszenie ilości spożywanych kalorii i trochę ruchu. STOP dla: -słodyczy -makaronów i ryżu -fast foodów -tłustego Ważenie i wyniki w piątki, jeśli ktoś chce dołączyć ZAPRASZAM :)

Gość MAlUDao
Chętnie się dołączę. Waga obecna 53,8 Waga wymarzona 49 Wzrost 170 Wiek 21 ;)

Maludo -rzeczywiście jesteś chudziutka - daj sobie spokój z odchudzaniem. krewetko - może nie codziennie ale raz kiedyś na pewno zjem :)

Gość MAlUDao
QP hmm czy chudzinka.. Sama chcesz schudnąć do 50kg , mając 172 cm wzrostu;) Wiec cel mamy podobny;)

do pięćdziesięciu kilku max 55, 58 też może być :) sprawdź sobie BMI - masz niedowagę, myślę że nie należy przesadzać

Gość MAlUDao
BMI 18,6 to niedowaga?

Gość Fajny z Opola
Kobieta musi mieć trochę ciałka ! 65kg to dobra waga przy 170cm ;) Nie macie innych problemów

Fajny - mąż to samo mówi ale weź tu przetłumacz kobiecie?? ;)

Gość Fajny z Opola
Ja mojej nie pozwalam na odchudzanie...

a ile waży i mierzy? wiesz... ja jakoś nie czuję się sexi jak tu i ówdzie coś wystaje...

Gość Fajny z Opola
63kg przy 170cm

... i oczywiście nie wierzę kiedy mówi że taka właśnie mu się podobam, bo bycie szkieletem mi nie pasuje

Gość 164cm/54............
bez przesady 53 kg przy 170 to żadna niedowaga lekarz mi powiedział ze BMI należy traktować z przymrużeniem oka bo to zbyt ogólne podejście tzn ja maksymalnie mogłabym ważyć 65 kg dziękuję bardzo za takie coś zaczęłam sie odchudzać jak doszłam do 61 bo wyglądałam strasznie wylewający się tłuszcz z pasa miałam otyłość brzuszną i mega biodra prawie 109 cm przy tym wzroście nic dobrego . Mi dietetyk powiedział że przy mojej budowie tzn lekkie kości i nieumięśniona sylwetka powinnam maksymalnie ważyć około 57kg a najmniej moge koło 49- 50 i wszystko będzie ok

Gość Fajny z Opola
To daruj sobie dietę, skoro mężowi się podobasz ! To jest najważniejsze...

Myślisz że jest szczery czy mówi to dla świętego spokoju?? Ja właściwie robię to bardziej dla siebie niż niego bo naprawdę chcę lepiej się czuć. Codo BMI to fakt, każdy ma inną budowę ale też przesadą dla mnie byłoby ważyć 50kg. Dodam że mam prawie 28lat :)

Gość Fajny z Opola
Moja narzeczona ma 30 lat i ten leciutko wypływający brzuszek dodaje Jej uroku ;) Trudno mi powiedzieć czy Twój mąż to mówi dla świętego spokoju czy szczerze... Znasz go chyba najlepiej !

Niby tak... jakiś nie wierny Tomasz jestem chyba :P Może za bardzo sie przejmuję?? Ta nadwaga po prostu "siedzi mi w głowie" Facet - myślisz że większość facetów jest Twojego zdania?? Mam na myśli jakie kobiety im sie podobają...

Gość Fajny z Opola
Jest wiele facetów co lubią tylko szczupłe, lub tylko z większą lub mniejszą nadwagą... Różnie z tym jest. Przewaga chyba tych pierwszych !

też mi się tak wydaje :) chyba nie ma co generalizować, każdy jest inny, ma inny gust i upodobania :) ja by móc poczuć się lepiej muszę zrzucić te kilka kilo, idzie zima a wiadomo że zimą można przytyć jeszcze bardziej i mogą być wiosną schody...

Jak na razie na śniadanko zjadłam serek i jabłuszko :)