Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttom

JAKIE ZABAWY PROPONUJECIE NA WESELE?????????

Polecane posty

Gość tttom
ja myśle o waleniu teścia w odbyt

Gość tttom
NIE PODSZYWAJ SIE PODEMNIE ZJEBIE. JAK MASZ TAKIE PODEJSCIE DO SPRAWY TO NIE WCHODZ TU W OGOLE. DO PRZEDSZKOLA IDZ LEPIEJ TAM TE DZIECI SA NA TWOIM POZIOMIE.

Gość asdfghjklgfds
zbiorowa orgia ciuciu babka chowanego berek :D

ja robie tylko oczepiny żadnych zabaw.....a ostatnio na weselu jak byłam to podobało sie wszystkim jak kazali ze strony pana młodego i panny młodej wybrac po 6 facetów. Później mieli sie dobrać w pary i tanczyc która para najlepsza i było kilka rodzajów muzyki . Naprawde fajnie to wyszło z tym że ci faceci wybrani byli dość młodzi i rozrywkowi.

Gość blackcat
najlepiej żadne!!

jakie zadne? zabawy na weselu to fajna sprawa :D zawsze jest przy tym kupa smiechu :D ja widzialam takie: - muzykanci mieli takie wielkie majty dla kilku par, i jedno z pary je zakladalo, tanczyli i kiedy muzyka przestawala grac mieli sie zamienic tymi galotami. oczywiscie najszybsza para wygrywa :D bardzo fajne i smieszne :D - wybiera sie kilku panow, i na glowe naciaga sie rajstope, potem partnerka musi ja zdjac uzywajac tylko jednej reki. suuper bo faceci robia przy tym bardzo sieszne miny, naprawde fajna polecam :D znam jeszcze duzo ale nie bede sie bardziej rozpisywac. zapytaj swoich grajkow jakie zabawy propnuja bo na pewno maja spory repertuar :D

Gość weselnica
Bardzo różne wesela widziałam - "haj lajf", typowo wiejskie oraz takie pośrednie ;) I na tym "pośrednim" właśnie spodobała mi się taka jedna zabawa szczególnie: "Kareta" Były ustawione krzesła po dwa, parami i jedno luzem. To jedno to był "woźnica", pozostałe to koła-prawe i lewe, przednie i tylne, konie - prawy i lewy no i krol i królowa - państwo młodzi. Każdy siedział na swoim miejscu a facet z orkiestry opowiadał całą historię o tym, jak to król i królowa wybieraja się na przejażdżkę karetą. Długa to była historia i nie pamiętam dokładnie neistety... W każdym razie zawsze, kiedy ktoś usłyszał, że o nim mowa , np. król, woźnica, prawy koń itd. musiał wstać i obiec całą "karetę" dookoła. Na słowo "kareta" wszyscy musieli obiec krzesła. Kto się pomylił, albo zapomniał pił "karniaka" ;) Podobała mi się ta zabawa, bo była wesoła, ale nie obciachowa! Tzn. biorąc w niej udziału nikt nie narobił sobie wstydu ;) Jest tez bardoz popularna zabawa tańczenie wokół krzeseł, odejmowanie jednego z nich, przerwa w muzyce - kto nie znajdzie dla siebie krzesła odpada. Podobało mi się też ustawienie państwa młodych na krzesłach i stworzenie dwóch chórów - goście panny młodej i pana młodego. Każdy chór wykonuje kolejno "sto lat", państwo młodzi "dyrygują" swoimi gośćmi. Kto lepiej wypadnie wygrywa. Aczkolwiek rozwizanie było takie; goście pana młodego zaśpiewali głośniej ale...panna młoda lepiej dyrygowała, co oznacza, że to ona będzie "dyrygować" w rodzinie! Takie zabawy, "lajtowe" lubię ;) Choć też nie do każdego wesela pasują ;) Nie lubię np "Wałeczka" wsadzanego między nogi - to już trochę wiocha dla mnie.

Gość rzeczywiście zabawne
weselne zabawy są tak szalenie zabawne, że koło północy uciekam na dwór żeby w nich nie uczestniczyć. A największy ubaw to oglądać potem wyczyny pijanych gości na video :/ No boki zrywać... Dziękuję, postoję.

Gość blackcat
zgadzam się :o żenada jak mało która :o większość w miare trzeźwych gości jedynie co czuje po tym to niesmak :o Ja też ze znajomymi zwykle wymykamy sie na zewnątrz w tym momencie :o