Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

JAKIE MARZENIA WAM SIE SPELNILY?

Polecane posty

czy bylo cos czego bardzo bardzo pragneliscie i to otrzymaliscie/osiagneliscie? i co to bylo? :)

ja zawsze chcialam miec faceta niemca i mialam;) moim drugim najwiekszym marzeniem bylo zeby mieszkac w berlinie i niedlugo to tez sie spelni:)

ja przez X czasu bardzo chcialam wyjechac ze swojego miasta za granice, bardzo chcialam mieszkac na bliskim wschodzie no i mieszkam :)

Gość miaaa...23
Moim marzeniem (jak chyba marzeniem każdej kobiety) było posiadanie szczęśliwej rodziny ... i spełniło się :) Mam kochającego mężczyznę i cudowną córeczkę :)

marzyłam tym zeby kupic sobie gitare i nauczyc się na niej grać, to było na początku szkoły sredniej, no i po kilku miesiącach odkladanie skombinowałam jakiegos gruchota za 50 zł :) Jak zaczełam pracować to kupiłam sobie porządny instrument i poszerzyłam swoje umiejetności. do dziś to moja największa pasja :)

czy wierzycie w moc mysli? tzn, ze jesli bardzo czegos chcecie, myslicie o tym pozytywnie, ze juz to macie i cieszycie sie z tego i to sie zmaterializuje w waszym zyciu?

no wlasnie. ja wierze, ze jestem wielkim magnesem, przyciagajacym wszystko co pomysle wiec mysle tylko o dobrych rzeczach i sie nimi ciesze

Gość Valezja
ja marzyłam żeby mieć prawo jazdy i jeździć prawko zdałam i mam swój samochód

marzylam o skoku na bungee w te wakacje w hiszpanii ze znjaomymi natrafila sie taka okazja, chociaz wcale tego nie planowalam, ani nie odkladalam pieniedzy na to. ale bach. pomyslalam, now or never, i skoczylam. polecam kazdemu.

ja tak własnie robiłam, codziennie przed snem wyobrażałam sobie jak gram no i spełniło się podobnie było jak bardzo chciałam jechać w góry ale nie miałam z kim, przed snem wyobrażałam sobie że chodzę po beskidach wśród jesiennych lisci i kilka tygodni póxniej znalazłam się w nowym zupełnie towarzystwie i byłam z nimi w górach 2 razy :), a już myślałam że całe wakacje nigdzie nie pojade :D

Gość suzy zuzy
marzyłam by mnie piękny dom - mam marzyłam by mieć w końcu wielką miłość byłam gotowa nawet zapłacić wielką cene za nią - spełniło się, kochałam, marzyłam, straciłam i cierpialam, okropnie.... chciałam by wiodło mi się w nauce - spełniło się idealne... moim ogromnym marzeniem jest kochać i być kochanym... bardzo chcę się zakochać - jak do tej pory marzenie nie spełniło się, szukam :(