Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foungot

jak to mozliwe zeby inteligentny facet zakochał sie w głupiej kobiecie??

Polecane posty

Gość cos sciemniasz kolezanko
jak facet atrakcyjny wyksztalcony moze sie zwiazac z pustą głupkowatą laską nawet dla samego seksu, takie rzeczy sie nie dzieją w przyrodzie

Gość gość
kazdy ma prawo do milosci

Gość gość
Miłość jest ślepa

Gość gość
A ja znam gościa prawo po UJ, aplikacja a związał się z krawcową. I co- są bardzo dobrym małżeństwem.

Gość gość
:D:D:D Kafe wszystko przyjmie. Pisz dalej.

Gość gość
Czesto glupie i brzydkie kobiety doceniaja dobrych mezczyzn

Gość gość
To fakt, a jak nie wierzysz to twoja sprawa.

Gość gość
A niby to dlaczego dziewczyna krawcowa miałaby być gorsza od kolesia po prawie? Ona pracowała i utrzymywała się sama a ten żył na łasce rodziców przez całe studia. Gdyby ona miała kasę i odpowiednie warunki materialne poszłaby na studia, ale była sierotą i musiała się szybki usamodzielnić.

Gość ja Ci wytłumaczę
Jakiś czas temu zakochałam się, a może zauroczyłam w kimś, kto nie dorastał mi pod żadnym względem. I wiedziałam o tym doskonale. Bardzo dobrze podsumowały to tutaj dwie osoby. Do inteligentnych rozpraw miałam wielu ludzi, a jego ... on był zupełnie inny. Imponował mi tym jak prosto widzi świat, wszystko było z nim mało skomplikowane. Dawał mi oddech po ciężkim dniu i ochotę do życia. I lubiłam z nim porozmawiać o pierdołach, pośmiać się na dennym serialu czy posłuchać o problemach w pracy, które można rozwiązać w minutę. Kurczę, tesknię za nim...

Gość mdpgawmtj
znam taki przypadek a nawet dwa albo kilka,w jednym taka dziewczyna została żoną wykształconego przystojnego bogatego faceta,dzisiaj mają 2 dzieci,w drugim się rozstali ale facet tęskni za nią chyba nadal mimo że mógłby mieć inne,wykształcone

Gość gość
bezedura. wielka porażka. to niedobre połaczenie zawsze będzie się tym gorszym

Gość foungot
jestem kretynka jakich mało ! przyanamsie szczerze że zyc mis ie odechciało , rzygam tym wsyztskicm jestem zazdrosna jak cholera ichamski lubie do******lac innych zrozumcie mnie .Ona wcale nie jest głupia to ja bardziej jestem idiotką , toa z******ta babka :( a ja g****o

Gość gość
to temat z 2008 roku....

Gość gość
To ja odswierze temat. Uwazam sie za inteligentnego i to bardzo mimo ze sam sie niszcze prze nisks samoocene Nie luvilem czytac dla relaksu ale wiedzialem kiedy musze zawsze spotykalem samych glupkow czytaj takie oteczenie i sie poddalem poprostu znirzalem sie do nich by miec przyjaciol. Kiedy musze wykorzystuje moja inteligencje ktora sam niszcze przez alkohol moj brat sie zawsze wkurzal moja mama mi wkoncu uswiadomila jak bardzo. Po prawie 30 latach zycia jej wykrzyczal ze on sie zawsze stara uczy czyta robi wszystko jak glupi i fakt ja mysle ze jest madrzejszy ale on robi wszystko a ja z marszu poprostu on zawsze on sie stara mi sie udaje z marszu i tak jest bo sie nie boje i tyle. Kednak sa minusy gdy sie spotka rownie inteligentna osobe moze cie ons rozgrysc i tak zrobil kumpel co gorszaa ma racje. Definivja jego mnie: "glupio madry" Madrze mysle glupio robie ale do sedna. Jezeli jestes inteligentna/y nigdy nie bierz drugiej polowki innej , tak samo glupek niez nie bierze madrej i odwrotnie. To sie nie udajevmnie to kosztuje 4 lata stresu jej zdrady potem wyznania milosci praktycznie i moje tez zdrady i to fajne nie jest i teraz staramy odbudowac ale co prawda jest taka ze kocham moja zone a maze o kumpeki sisotrze jednej z najlepszyxh znajomych ktora tez znam od maloata w ktorej sie zakochalem nie orzez wyglad bo moja ladniejsza ale tej tez nic nie brakuje ale jej inteligencja mi imponuje pierwszy raz rozumiem co znaczy kochac intelekt to fajne ale i strszane nie do opisania. Kocham zone ale jak bym mog cofnac czas nigdy bym sie nie ozenil poprostu nie ten poziom kumacji a moze to ja ten glupi ;)

Gość gość
Kto przeczyra moja wiadomosc wczesniejsza moze zrozumie za nim blad popelni. Sam to przeczytalem i nie rozumie bo tak sie pisze po pijaku a pije bo takie sa efekty malozenstwa z osoba ktora mysli ze RPA jest w Azji, nie ma tez pojecia co znaczy elokwentny itd.. Seks fajny, cialo tez ale na dluzsza mete czlowiek nie daje rady.