Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy więcej nigdy

Avon - powróciłam na chwilę i nigdy już więcej

Polecane posty

Gość nigdy więcej nigdy

Nie wiem co mnie podkusiło, żeby znów wypróbować kosmetyki z Avonu. Może ładne zdjęcia i fantastyczne opisy pod obrazkami w katalogu. Ostatni raz używałam kilka lat temu i przyznam że rzadko byłam zadowolona. Ale teraz to już naprawdę ostatni raz kiedy się na to skusiłam! Zakupiłam 1 tusz do rzęs podkręcający - nie uwierzycie, ale włoski ze spirali odchodzą kępkami!!! 2 mleczko de demakijażu (białe z odżywką) - oczy pieką po niej koszmarnie 3 błyszczyk - waży się na ustach i ma konsystencje jakiegoś gluta. Pomijam kolor (jak zwykle nietrafiony). Miał nabłyszczać, miał... l4 akier do paznoki - każde pociągnięcie fatalnie widać na paznokciach. Dopiero trzecia warstwa sprawiła że wyglądał jako tako, ale zmarnowałam mnóstwo czasu na to. Przestrzegam Was - gdybyście miały chwilę słabości. Wyrzucone pieniądze...

Gość ania18264
to dziwne, nie robisz przypadkiem jakijs antyreklamy? ja często zamawiam z avonu i zawsze jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjna jest odzywka do paznokci strong efect, nie ma lepszej, pazokcie po niej twarde jak tipsy i pięknie rosną. Piękne trwałe perfumy, zamówilam juz w zyciu conajmniej 10 sztuk. Swietnie trwałe cienie do powiek, tusze kupuje w sklepie ale z avonu bierze moja kolezanka i jest bardzo zadowolona

Gość nigdy więcej nigdy
antyreklamy? a po co niby? Zwyczajnie chciałam się podzielić swoimi uwagami - może kogoś uchronie przed wydaniem bezsensownie pieniędzy. Za to co wszystko co wydałam na Avon (i nie nadaje się to do używania tak naprwadę) mogłabym kupić jakiś porządny kosmetyk.

Chyba nie robi antyreklamy, ale tego nie wiem do końca... natomiast mogę napisać, że katalogi śliczne, a produkty....hmmmm, osobiście nie byłam zadowolona.

Ja też nie mam dobrego zdania o tej firmie, pare razy dałam się "omamić" ładnym fotkom i opisom, ale nigdy nie byłam zadowolona w pełni z kosmetyków. Jak dla mnie za duża cena za taką jakość.

Gość a ja nie narzekam w sumie
perfumy mają piękne,no i ceny przystepne,w przeciwieństwie do Oriflame.Tylko linię do włosów mają fatalną,omijam z daleka

Gość ghjkl
Tyle razy już się nacięłam na te bezwartościowe kosmetyki.Co to w ogóle za firma ,żadna marka?!Tyle w drogeriach jest kosmetyków,różnych firm,tańsze i droższe,ale zadne nie są takiej byle jakiej jakości jak Avon.

Gość pisze teraz ja
przegladałam niedawno nowe katalogi z avonu i oriflejmu z ciekawosci i żeby porównać. i wiecie co? gówno prawda że avon jest tanszy. ceny są bardzo porównywalne, a może nawet avon ma drożej. wiec nie gadajcie że w ori jest duzo drożej bo nie jest. i rozwiewam wątpliwosci że jestem jakąs maniaczką ori bo nie jestem.

Gość ***********IZA***************
niektóre kosmetyki sa naprawde beznadziejne z avonu :O