Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka123456789

**KERASTASE**

Polecane posty

Gość Anka123456789

Nie moge znalezc w internecie opinii dotyczacych tych produktow, a chcialabym sobie cos kupic. Moze ktos z was ich uzywal? Co polecacie, a czego nie? Słyszalam, ze produkty kerastase sa skuteczne tylko wtedy gdy szamponu uzywa sie razem z maska, poniewaz szampon mocno rozchyla łuski wlosowe(przez to wlosy sa szorstkie) przez co maska moze glebiej wniknac. Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość zajebiste pomysły
mam długie i cieńskie włosy zniszczone ciągłym rozjaśnianiem na jasny blond mnie pomaga jedynie szampon i maseczka Garnier Fructis Liss, te wygładzające, zielone opakowanie z pomarańczową "kropką" żadne tak nei wygładzają włosów i nie sprawiają że są idealnie miękkie i gładkie, po tym szamponie i maseczce bez problemu rozczesuję włosy po myciu, przedtem każdy szampon i odżywka to był horror testowałam też jakieś z masłem Karite i tylko przesuszyły mi włosy

Gość anka123456789
dlaczego w zajebiste robi sie cenzura?! To nie jest takie zle slowo :)

uzywalam kerastese z vita ciment- szampon +odzywka...zadna rewelacja szczerze mowiac, teraz uzywam matrixa, seria biolage hydrotherapie na zmiane z seria sleek look i jestem bardzo zadowolona, wlosy sa lsniace i gladkie mimo, ze rozjasniane. Nie porownujcie prosze produktow sklepowych z fryzjerskimi bo to zupelnie inna liga.

Gość kupilam zestaw
za ok 230 zł,szczerze mówiąc,troche żałuje, brak znaczącej poprawy

Gość anka123456789
Chyba rzeczywiscie nie ma sensu kupowac...Ja wcale nie porownuje produktow sklepowych do fryzjerskich. Ale trzeba przyznac ze jest wiele produktow fryzjerskich gorszych od tych sklepowych...niestety...dlatego prosze innych o rade w sprawie kerastase. Nie chce wyrzucic pieniedzy w bloto :/

Gość a co takiego sklepowego
jest lepsze od profesjonalnych produktów podaj przykład

Gość anka123456789
Zauwaz, ze nie napisalam co jest lepsze od produktow profesjonalnych tylko, ze zdarzaja sie produkty profesjonalne kompletnie do niczego ( i juz lepsze sa te zwykle). Nie moge podac rzeczy lepszej od wszystkich produktow profesjonalnych.Takiej na pewno nie ma. Nigdy nie zdarzylo ci sie trafic na cos beznadziejnego?

Gość robiłam zabieg
Vita Ciment u fryzjera (taka zielona ampułka) efekt podobny jak po trzymaniu jaja z oliwą na głowie- czyli włosy miększe lepiej się układające, no ale żeby za to 50 zł płacić? dla mnie za drogo w porównaniu do uzyskanego efektu.

Hej wszystkim, pracuje w hurtowni fryzjerskiej i sprzedajemy rowniez Kerastase :) Mamy oczywiscie przerozne kosmetyki do wlosow - wszystko z linii profesjonalnej. W razie pytan - prosze pisac, bede tu zagladac co dzien ;) Pozdrawiam

Gość kaska1234kera
stase okleo relax bezkonkurencyjne uwielbiam je. stosuję szampon, maskę fluid i ampułki REWELKA

Gość Kaska89
Ja używam Kerastase cement termiczny, do prostowania włosków. Przetestowałam chyba wszystko do ochrony i wzmocnienia efektu i powiem, że Kerastase jest najlepszy. Mimo sporej ceny 76zł za 125ml jest wart jej. Ładnie pachnie, super się rozprowadza, a włosy są po nim mięciutkie, pachnące i nie boję się wilgoci ;) no i wystarcza mi na jakieś 3-4 miesiące. Ja jestem zadowolona z produktów Kerastase :) Pozdrawiam

Gość a ja lubie...
a ja uzywam od 3 miesiecy Nectar Thermique z Kerastase, który ma za zadanie chronić włosy przed szkodliwym działaniem suszarki i prostownicy... jestem bardzo zadowolona z tego produktu, przede wszystkim nie jest ciezki i nie przetluszcza włosów ,a dzialanie ma takie jakie powinnien- znikoma ilość rozdwojonych końcówek w skutek popalenia i wysuszenia prostownicą... prostownicy uzywam dzień w dzień, i zawsze susze włosy po umyciu... na moje włosy to dziala i bede nadal kupowac ten produkt!

Gość kera stase
jak dla mnie rewelacja - mam zniszczone wlosy rozjascianiem : szampon i maska jasno zolta z pomaranczowymi zakretkami, i zielony "cement"...szkoda ze takie to drogie ale jak dla mnie absolutnie nr 1

Gość masma
Ja bardzo polecam olejek Kerastase Eliksir Ultimate! Używam na same końcówki, uwielbiam!

Gość AWCz
Tragedia, po umyciu szamponem na miałam na głowie siano a włosy zaczęły wypadać mi garściami już pod prysznicem, po masce nie było lepiej zaczęłam mieć więcej włosów na sobie niż na głowie. Tragedia ta seria:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość WielkaKrokwia
Używałam maski zagęszczającej z tej firmy ale bez szczególnych efektów. Do zagęszczania włosów polecam spray volume hair plus. http://volumehair.pl/ - jak dla mnie nie ma lepszego kosmetyku

Gość gość
To fakt Kerastase najlepiej jest używać całej serii niż pojedynczych produktów. ja komplet szampon, odżywka i maska kupiłam ostatnio w promocji na Estyl.pl. Może jeszcze są ;)

Gość gość
Ja posiadam cement termiczny i ampułki nawilżające z Kerastase i muszę powiedzieć że moje włosy nigdy nie były w tak dobrej kondycji