Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_pyatnie

okulary i badanie wzroku GRATIS

Polecane posty

Gość mam_pyatnie

duze salony optyczne w domach handlowych oferuja darmowe badanie wzroku jeśli u nich sie kupi szkla i oprawki. czy sadzicie ze warto sie "polasic" na cos takiego (bo oprocz badania chce tez wymienic szkla i oprawki) czy lepiej zrobic badanie w normalnym gabinecie okulistycznym?

Gość musisz popatrzec na ceny
ja robiłam kilkakrotnie badanie w salonie i byłam zadowolona. Ci lekarze czesto przyjmuja w przychodniach. Ale czasem warto zrobić badanie w salonie lub przychodni i iść gdzie indziej po okulary

Gość tak opłaca
ja kupowałam tak (w vision express): 1. ze zniżką - tyle % ile mam lat (41) :-) 2. druga para za darmo (wyszło, że darmo to jest 1 zł) 3. badanie za darmo (też wyszło 1 zł - nie wiem, jak oni to liczą) 4. W sumie zapłaciłam tylko za szkła i częściowo za te pierwsze oprawki - wyszło ok 300 zł za dwie pay okularów + badanie u bardzo dobrej pani doktor.Wszelkie poprawki były darmowe, reklamacja też + drugie badanie.

Gość mam_pytanie
tak oplaca, a nie wiesz ile kosztują zwykłe szklane szła bez bajerów w Vision Express?

Gość tak opłaca
bez bajerów zapłaciłam 45 zł za jedną (czyli 90 zł obie) z bajerami - nie pamiętam bo nie mam paragonu, ale chyba ok 60 zł za jedną Sorry że dopiero teraz odpowiadam, nie było mnie! :-)

Gość ssksksks
Oczwywiście że tak. To są ci sami lekarze, tylko z lepszym sprzętem.:)

Gość tak opłaca
jeszcze jedno - kruczek jest w tym, że te darmowe oprawki można wziąć tylko z tych tańszych (czyli brzydszych, ale niekoniecznie)