Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agula36

chyba cos nie tak

Polecane posty

Gość agula36

mam pytanie co jest przyczyna skrzepów podczas miesiaczki bo ja co miesiac jak mam miesiaczke to obserwuje skrzepy krwi i jeszcze jedno bo jak wiemy mozna miec miesiaczke i byc w ciązy czy wtedy tez skrzepy wystepuja

Gość jolcia1965
Jakbyś była w ciąży a mas okres ze skrzepami to mogłas poronic ciążę.

Gość agula36
ale ja juz od bardzo dawna mam te skrzepy a 3 miesiace temu zaliczyłam niebezpieczny stosunek pekła nam gumka i obawiam sie ze moge byc w ciazy ale jak mam miesiaczki ze skrzepami to chyba moge byc spokojna dodam ze zazyłam escapelle i od tamtego czasu mam mniej obfite i o dzien krótsze te miesiaczki i stad mój nie pokój ale skrzepy mam dalej

Gość agula36
nie nie biore tabletek anty

Gość jolcia1965
powinnaś iść do ginekologa, możesz iśc na czyszczenie macicy bo jak masz to od dłuższego czasu to nie jest dobrze

Gość agula36
ale ja byłam u gina zbadał mnie zrobił cytologie usg dopochwowo i mówiłam o skrzepach i powiedział ze wszystko jest oki wiec nie wiem co mam myslec

Gość agula36
cytologia stopien pierwszy czystosc tez jajniki nie powiekszone i dlatego juz zgłupiałam od czego moge miec te skrzepy

Gość jolcia1965
bo ja tak miałam parę lat temu to ginekolog zaraz mnie wzioł na czyszczenie i do tej pory nie wiem co to było, bo w ciąży w tedy nie byłam zaraz mi zrobili test ciążowy i wyszedł negatywny.

Gość agula36
no ja jakos boje sie ze moze to ciaza ale chyba nie bo testy tez robiłam i negatywne wychodziły a skrzepy sa róznej wielkosci mniejsze i wieksze ale od kiedy pamietam zawsze je miałam

Gość agula36
wiec co mam robic isc do innego gina co o tym myslicie

Dizys ludzie. Po prostu masz większą krzepliwość krwi. Zrób sobie badania na krzepnięcie. To jest bodajże INR płytki krwi fibrynogen chyba też.