Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdykam

brita kontra woda mineralana z butelki

Polecane posty

Gość ja pierdykam

czy woda filtrowana przez system BRITA moze z powodzeniem zastapic wode mineralna kupowana w sklepie?

Gość ja pierdykam
wie ktos cos?

Gość ja pierdykam
no mowicie...! natchnelo mnie na kupno, bo ta zakichana reklama mi ciagle wyskakuje... :-O

Gość ja pierdykam
ale jestescie pomocni :-O myslalam, ze moze ktos z Was ma i podzieli sie doswiadczeniem

Gość nie posiadam
ale piłam kilkakrotnie. W smaku normalna. Taka fajna czysta woda, no ale wartości ma oczywiście całkiem różne niż mineralna :)

ja z tobą się podzielę swoimi spostrzeżeniami , otóż w wody mineralne nie bardzo wierzę, to znaczy nie mam do nich przekonania, chociaż różnią się w smaku.Polecałabym wody mineralne dla dzieci - są takie. Brita ma za zadanie, poniekąd uzdatnić wodę kranową, ale nie pozbawia jej kamienia, i nie destyluje jej tak jak nam to się kojarzy. Czyli jakby nie patrzeć to d... z tyłu.

Gość zależy jaką
Nałęczowianka np. smakuje lepiej niż Brita, ale jakieś niefirmowe wody to pewnie z powodzeniem mozna zastapic przefiltrowaną :)

Gość rweyh
2 wody mineralne smakuja mi najlepiej kropla Beskidu i nałęczowianka zywiec zdrój jest woda niby dla dzieci a smak ma jak woda ze smieciami

Gość ja pierdykam
a czy to prawda, że jak by dodac nasienia do filtra Brita to on się zregeneruje ? :)

Gość nie posiadam
pewno zależy też jaką wodę się filtruje. Jeżeli masz w mieście wodę do chrzanu, to i przefiltrowana może być do bani.