karolinab 0 Napisano Październik 6, 2008 Witam czy jest rozwiązanie skuteczne na silne bóle menstruacyjne? tabletki lub coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala mi mala mi Napisano Październik 6, 2008 hmm, mi ketonal, peralgin nie pomagał, i ladowalam na ketanolu albo morfinie w szpitalu co miesiac, przez 2 lata, teraz biore tabletki anty, i jest troszke lepiej - bez szpitala.. ;( wspolczuje, i łącze sie w bolu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wina i kara Napisano Październik 7, 2008 ja dostalam jedna rade-zostac mama przeszlo bez tego jak zaczelam pic kawe nalogowo ale jak bardzo boli idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinab 0 Napisano Październik 13, 2008 dziękuję za rady:) Na pewno będą przydatne... Po prostu pójdę raz jeszcze do lekarza się przebadać (związek z wypowiedzią osobistości nade mną:) ) ketonal zawsze biorę ale wiem, że to nie jest zbyt zdrowe i bezpieczne.... jeszcze raz dzięki za odpowiedzi na mój post:P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana_katia Napisano Październik 14, 2008 polecam tabletki homeopatyczne do ssania z firmy heel SPASUPREEL - ja w cięzkich przypadkach ssałam co 5min, ale jak juz łapie atak to i one nie pomagają.. poza tym jednocześnie z tym gorące okłady na brzuch czy to z rozgrzewanych ściereczek czy poduszką elektryczną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach