Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

jajniki ?

Polecane posty

Gość no to ładnie...

Nie wiem co mi jest: -mam bolesne stosunki, -bolą mnie jajniki podczas owulacji i na kilka dni przed okresem -mam uciążliwy PMS-bóle krzyża, piersi, bojowniczy nastrój i bóle w podbrzuszu -mam bolesne okresy, z biegunką, czasem omdleniami-bez silnych tabletek się nie obędzie -zauważyłam, jakbym miala więcej włosków na ciele, tam gdzie nie trzeba,tzn. zawsze były, ale teraz jakby były ciemniejsze. Proszę wypowiedzcie się na ten temat:) Na marginesie powiem,że z problemem bolesnych okresów byłam kiedyś u gineksa, ale on mnie uspokoił i powiedział,że niektóre kobiety tak mają:(

Gość jakiaki
świetny gin :O zrób sobie badania hormonalne idź do innego gina, powiedź to wszystko jemu, co nam napisałaś i poproś o skierowanie na badania - stanowczo i nie daj sobie wcisnąć bajki, że wszystkie kobiety tak mają nie wszystkie jesli ne będziemy wymagac od lekarza uczciwego leczenia, to zawsze nas będą olewać

Gość no to ładnie...
dzięki:) boje się,że mogę mieć PCOS;(

Gość xxxxxxxxxxxxxxx9
miałam dokładnie tak samo az na pogotowiu co miesiac ladowałam az do momentu zajscia w ciaze bo potem ustapiło jakym na nowo sie urodziła

Gość no to ładnie...
no właśnie, ja te bolesne okresy trochę zignorowałam, wtedy chciałam jak najwczęsniej wyjść z gabinetu, bo to była moja pierwsza wizyta w tym przybytku:) Dostałam wtedy tabletki Harmonet, ale brałam miesiąc bo się źleczułam.Potem tego tematu z lekarzem nie podejmowałam, ale tak to spoko lekarz. Rok temu, jak byłam było wszystko ok-cytologia, piersi. Ale faktem jest to,że się nie upomniałam o jakieś profilaktyczne usg. Teraz lista moich dolegliwości się rozszerzyła i nie daje mi to spokoju Ide do lekarza za 2 tyg, teraz na dniach dostanę okres:)

Gość jakiaki
Lekarze lekką ręką przepisują leki hormonalne bez badań. To jest kryminał normalnie..... I nic dziwnego, że źle się czułaś skoro tabletki nie były odpowiednie dla Ciebie, wybrane w ciemno. I masz rację - o siebie trzeba trochę zawalczyć :)

Gość no to ładnie...
Ale według Ciebie mam uzasadnione powody, by myśleć,że coś ze mną nie tak?

Gość torunianka23
idz do innego ginekologa!!!!!!!!!!najlepiej prywatnie!!!!!!!

Gość no to ładnie...
no wiem wiem;)

Gość jakiaki
Najbardziej niepokające sa omdlenia, biegunka, i zauwazalne zwiększenie owłosienia. U Ciebie wszystkie, w końcu normalne procesy przebiegają zbyt intensywnie a poza tym masz kilka dni wyłączonych z życiorysu... idź może do ginekologa-endokrynologa Przeważnie lekarze tej specjalności wiedzą od czego zacząć pozdrowionka :) i nic się nie bój ;)

Gość jakiaki
...dziękuję bardzo za ciepłe słowa:)