Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ałć

Jak spędzacie wieczory?

Polecane posty

Dzieciaki już w łóżkach, co robicie? wieczór przed tv, odprężająca kąpiel, chwile z mężem, czy domowe roboty? :)

to samo co ty :) Kafeteria :D:D taka cisza w domu ze aż w uszach dzwoni. po calym dniu wrzaskow piskow placzu i gadania teraz nareszcie cisza , slychać tykanie zegara. Coś pięknego :D

ja w przerwie tutaj jestem, Spider-Man dzisiaj, a że uwielbiam ten film, to siedzimy z paką popcornu i oglądamy :) odnośnie ciszy, zgadzam się, w końcu chwila dla siebie.

a ja takich filmów nie lubie :) czekam az "męzu" wroci z pracy i ide sie wykąpac bo tak to jak jakies zacznie plakac to bede musiala wyskakiwac z wanny ... a jak mezu wroci to sobie na spokojnie i bez nerwow posiedze w lazience :D:D:D

ja kończę pracę bardzo późno, koło 21-22. jak się uda to wcześniej. z reguły pierwsze co to komp i poczta, n-k, bash, kafetria i zbieram siły na kolacje i kąpiel ;) a potem ... ogarniam pokój, jesli tego nie zrobiłam przed pracą, książeczka do łóżeczka, może jakiś film, albo jak mam siłę kończę pracę mgr. a jak moje Kochanie odbiera mnie z pracy to kąpiel a potem sobie leżymy razem i odpoczywamy na różne sposoby ;)