Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabuśka

Czy zdarza wam się popuszczać mocz?

Polecane posty

Gość żabuśka

Pytanie to kieruję głównie do dziewczyn w zaawansowanej ciąży. Mnie ostatnio zdarzyło się 2 razy (jestem w 8 miesiącu), zupełnie nie mogłam nad tym zapanować :(.

Gość Oli_
Mi w ciąży bardzo często zdarzało się popuszczać. Zazwyczaj podczas kaszlu, kichania, śmiechu lub gdy trochę przesadzałam z dźwiganiem zakupów. Po porodzie problem zniknął choć wiem że niektórym kobietom pozostaje...

Gość u mnie pozostał

Gość żabuśka
Mam nadzieję że u mnie zniknie, a w ogóle to że skończy na tych dwóch razach. Pół biedy w domu, ale boję się że to się zdarzy w naprawdę nieodpowiednim miejscu.

Gość Oli_
myślę żw jeszcze nie raz zdarzy Ci się popuścić będąc w ciąży. Ja całą ciąże nosiłam wkładki higieniczne i nie zdarzyło się żeby przeciekły hi hi :)

Gość żabuśka
Takie zwykłe cienkie wkładki? Może zresztą dobrze, że dopiero teraz się to pojawiło a nie przez całą ciążę.

Gość Oli_
mi wystarczyły zwykłe wkładki bo to że popuszczałam nie oznacza że opróżniałam cały pęcherz ha ha :) i zaczęło się od 6-7 miesiąca. Teraz jest wszystko po staremu więc jest ok. Tobie również życzę ustania tego problemu po porodzie :)