Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samma nie wiem

czy to może być uczucie???????

Polecane posty

Gość samma nie wiem

mam przyjaciela, na początku naszej znajomości ok 3 lata temu (!) była tylko przyjaźń, potem zaczęło się dziać coś więcej ale ja nie dopuściłam do niczego, wydawało mi się że to co czuję to tylko dlatego że przedtem z nikim się tak nie dogadywałam. było normalnie, potem czasem się kłóciliśmy w większości przeze mnie ja wykorzystywałam każdy pretekst. potem wszystko się unormowało. przyszedł czas że znów wydawało mi się że jednak coś do niego czuję ale wybiłam to sobie z głowy. potem znów przez jakiś cza miałam pewność że go nie kocham, ale wczoraj zobaczyłam go po długim czasie i coś mnie ruszyło, zaczynam znów o nim myślec w ten iny sposób. CZy ja mogę go kochać??? czy tłumię w sobie jakieś uczucie, czy może sama sobie coś wmawiam??? ktoś tak miał? pomóżcie proszę!!!!!!

Gość samma nie wiem
up

Gość ..kol
wg mnie jak sie kogos kocha to raczej nie da sie tego stłumic

Gość samma nie wiem
no dobrze, ale ja się pytam co myślicie o tym, czy to może oznaczać poważniejsze uczucie bo się pogubiłam:(

Gość ..kol
tego raczej nikt oprocz ciebie nie wie;p

Gość samma nie wiem
w sumie tak:( ale może ktoś miał podobną sytuację i potrafi coś doradzić :(

Gość samma nie wiem
pytam bo się boję że zrobię coś źle, że mogę kogoś zranić, myślałam że może ktoś był w podobnej sytuacji

Gość ..kol
tylko ze nikt ci nie powie "tak kochasz go" czy "wydaje ci sie". albo się kogos kocha albo nie. nie wiem czy na twoim miejscu ryzykowałam bym strate ( a tak moze sie stac jesli nie jesteś pewna ze go kochasz) przyjaciela bo mi sie wydaje.

na pewno wielu było w podobnej sytuacji i dla nie ktorych okazywało sie to byc uczucie dla innych tylko sympatia. Czy zeby troche bardziej sie do niego zblizyc musisz od razu wyznawać mu miłosc?

Gość samma nie wiem
też mi się wydaje, że nie warto ryzykować z reszta nic na siłę. co będzie to będzie, dzięki

Gość ..kol
dokładnie... ja ze swoim narzeczonym miałam podobnie ze wzgledu na odległosc bałam sie z nim byc bylismy przyjaciółmi... no a teraz jest troche inaczej:) wiec nic na siłe;p