Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan... serce

Kto zgubil swoje serce?? znaleziono ok.22.19.

Polecane posty

Gość kolekcjonerka serc
możliwe że...nadinterpretujesz moją tu obecność, czyżby?..chyba sama na cos liczysz skoro podejrzewasz....nie mam takich problemów, i przykro mi że tak mnie oceniasz...musisz miec spory problem ze sobą...ja nie mam, a mowa serca bywa szlachetna, mądra i piękna...nie badż złoślwa, bo nie masz powodów w stosunku do mnie. Przemawia przez Ciebie gorycz...Życzę Ci wszystkiego dobrego...serce.

Gość głos rozsądku.
I koniec bajki... Chociaż bajki zwykle kończą się inaczej... Dobranoc

Gość identyfikacja serc
możliwe że...nie jestem babą, nie dla ciebie....słonkiem tym bardziej nie przemawia przez ciebie złość, i chęć upokorzenia, nie ty będziesz decydować jakie miejsce i w jakim celu sobie ktos wybiera...o czym mam ochote pisac... Radziłabym przyjrzeć się własnym tematom, wiecej nie musze dodawac. Tym bardziej nie powinnas komentować wypowiedzi tu... i co najwazniejsze nie są wulgarne....to zniechęca czytelników, sama wiesz. Jesteś przykra, wiem, żle się czujesz bez milości....ale nawet jeśli jutro lepiej siepoczujesz bądz tak ambitna i nie zaglądaj tutaj juz wiecej.

Gość identyfikacja serc
glos rozsadku..to równiez nie jest miejsce dla ciebie...lepiej nie wspieraj mnie wiecej..to nie ma znaczenia..żadnego...na temblaku czy bez tez niech sobie nie urozmaica życia naszymi naiwnymi postami. Nam jest tu dobrze, kobiecie bez serca, janowi, i innym naszym przyjaciołom.. chyba zrozumiesz co mam na mysli zwyczjny czy tez nie zastawcia nas w spokoju..! nikt was tutaj nie zapraszał

Gość jan .....serce
...oj serce serce...taki tu straszby bałagan powstał podczas mojej nieobecnosci...a gdzie serce...co z nom zrobiliscie...?? O Boże!... ..to dranie!! ...ono znowu płacze... kobieto ..prosiłem nie zostawiaj go samego..

Gość identyfikacja serc
był tutaj straszny chaos dzisiaj...nikt nie zauważyl kiedy i kto zbliżał sie do niego.... nie wiem jak je uspokoic...ono łka..słyszysz..

Gość identyfikacja serc
czemu celem niektórych ludzi jest zadawac ból prosto w serce? Czemu wyżywają sie upokarzajac słabe, proste serca, skąd w nich tak ogromna chęc zranienia innych......czemu....? Nie czekam na odpowiedż czyjąkolwiek, spośrod osób tu wcześniej piszących..wiadomo, że byly to co najwyzej dwie osoby...jedna bez serca i jedna z sercem okrutnym... To tylko niezręczne słowa, ale tak strasznie ranią... no bo .."człowiek to brzmi dumnie..." Przykrym jesteś doradcą , ty z sercem okrutnym....niczego nie zyskałes, a straciłeś czas.....

Gość jan .....serce
....co mu zrobileś idioto skoczony....wiesz kim jesteś??? lepiej żebyś nigdy sie o tym nie dowiedzial.... żyj iluzjami..że jestes kims ważnym, majacym wladzę nad..... slabszymi.... mysl, że potrafisz manipulować ludżmi, bawić się ich uczuciami..to cały ty....to podobni do ciebie zabili MIŁOŚC która potrafiła przywracać ludziom sens życia, wzrok, słuch, przywracala życie...to tacy jak ty zabili Ją... ...a ty trzymasz z nimi do dzis.... Ofiaruje ci moja modlitwę...za zadany ból..ale proszę nie wchodż tu juz nigdy. Dobranoc.

Gość i tak na koniec...
Super! Po prostu świetnie !!! Gratuluję..dobrego samopoczucia. I może czegoś jeszcze... (cynizmu ? ) ""..i śmiech niekiedy może być nauką..." ..........

Gość jan.....serce
...serce ..tak się nie da... nie poradze sobie bez Twojego radosnego smiechu, czekania kadegp dnia... nie odejdziesz... tak naprawde, dobrze serce rozumiesz..nam też zrobilo sie jakoś dziwnie, .. bezdomny dzisiaj pytał czemu nagle pustka...i cisza.... nie sądziłem, że podlośc ludzka nie zna granić...myślalem.. wkrótce zabiore Cie ze sobą tam, gdzie w dzieciństwie cieszył ćię każdt kamyk..dziś juz nie wiem ...pomoz mi serce.powiedz...jaki to ma sens...? eeeeh ta przewrotność...zmienność, może to wina pogody? http://www.youtube.com/watch?v=B8WMSq9Kxwg

Gość sen serca.....
.....niczyja......wciąż niczyja....bo i czemu miałoby byc inaczej..? od poczatku taki był mój los...tak czuło serce..lecz droga, którą pragnęło pójść, nie była mu dana...może dlatego teraz tyle zagubienia....ale...nic to....byc może sens znajdzie mnie któregoś dnia....i...otuli sobą....w każdą pogode.....

Gość jan.....serce
...znowu noc usłana gwiazdami...chcesz...opowiem Ci bajkę... o Sercu...które usmiechało się przez sen...o czym śnisz serce?...spytałem....a ono....śniło dalej... snij slodko...do jutra... .. pamiętaj...jest serce, które nie przestaje Cię kochać... http://pl.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4 Dobranoc.

My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki. P. Coelho

Gość jan.....serce
..stokrotko, slońce...tu juz nie ma serca, które bylo kiedyś.... ta bajka nie nadaje sie dla Was...może na innej stronie.. DobranocJS

Gość Tęsknię za Tobą
serduszko :(

Gość serduszkoooo
ja za Tobą też

Gość Tęsknię za Tobą
to miłe...myślałam ,że tylko ja tęsknię 👄

Gość seduszkoooo
każdy za czymś lub za kimś tęskni... heh....

Gość jan.....serce
przykro mi,tu się nie tęskni...proszę sobie poszukać lepszego miejsca do wyznań...DOBRANOC. P.S. niepotrzebne to, ..naprawdę..!

Gość serduszkoooo
dobrze, nie chcecie nas to idziemy a mówią tyle o polskiej gościnności....

Gość identyfikacja serc
dziękuje Janie, że jestes dziś wcześniej...sporo do wyjasnienia nas czeka....serce, zostało z nami ..i to jest cudowne....!