Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan... serce

Kto zgubil swoje serce?? znaleziono ok.22.19.

Polecane posty

Gość identyfikacja serc
..mozliwe że...a tego to jeszcze nie wiemy...czyim

Gość głos rozsądku.
Przyznam,że rozumiem coraz mniej..ale grozę czuję coraz większą.. To jakiś horror..

Gość mozliwe ze....
wiem juz, ze nie moim, ale kazda kobieta ma cos w sobie z maty hari, wiec czekam na rozwoj wypadkow :)

Gość mozliwe ze....
glosie rozsadku, serce nieczesto chadza w parze z rozumem, wiec wszytsko jest w jak najlpeszym porzadku. na razie... ;)

Gość identyfikacja serc
..nie zapominaj,że, że serce priorytetem serca nie zawsze jest rozum...nie kazdego niestety...

Gość identyfikacja serc
..o jedno serce za dużo tam było!

Gość mozliwe ze....
problem ze zgubionym sercem droga identyfikacjo, zwykle polega na tym, ze jest o jedno serce za duzo :)

Gość zwyczajny ktoś.
Identyfikacjo .. Mógłbym uwierzyć,gdyby chodziło o kolekcjonerkę...,ale Ty ?? Ty..Moje Serce...

Gość mozliwe ze....
i zwykle wtedy to dodatkowe serce mylone jest z kapeluszem... w sumie, to chyba nie jest takie smieszne... :)

Gość mozliwe ze....
to mamy dwa serca odnalezione. teraz rzeczywiscie powialo groza :D

Gość identyfikacja serc
zwyczajny...jestes nadzwyczajny..ale wybacz...tu poszukiwania nadal trwają, a serce czeka wiernie na właściwego znalazcę.. i z żadnym kapeluszem sie nie wymieni>>>uuuuuuuuusz!

Gość zwyczajny ktoś.
Jeśli dwa serca odnalezione,to chyba jakiś błąd..Skąd taki nadmiar? Może to było czyjeś serce,a ja sadziłem,że moje.. Pewnie tak..

Gość kolekcjonerka serc
...zwyczajny...wypraszam sobie te aluzje... mozliwe że...tak zgadzam sie..zwykle jest o jedno serce za dużo.... no i dlatego szukamy na to, ktoremu serce zgineło... wysiadam... to nie na moje serce..(mialam na mysli reke) sorry.

Gość mozliwe ze....
znajdzie sie ich tu jeszcze wiele. i zgubi :) to jest archiwum X - prawdy tu nie ma. jest tylko kilka blazenstw, kilka nieszczesliwych osob i kikoro nudzacych sie ludzi. wyjdz do ludzi brzydalu, tam znajdziesz serce. w najgorszym razie - swoje wlasne :)

Gość kolekcjonerka serc
..zwyczajny..to w koncu masz to serce, czy mam Cie skreslic z listy szukajacych?

Gość mozliwe ze....
przepraszam, ze sie znowu wrace ale ja mam chyba problem gramatyczny, albo to jest jakis kod: na to ktoremu serce zgninelo? he?

Gość zwyczajny ktoś.
Kolekcjonerko.. nie obrażaj się,nikt nie myśli o Tobie żle.A że imię masz takie jakie masz,więc sama rozumiesz...

Gość mozliwe ze....
"a slawa moja mnie wyprzedza" nie ma dymu bez ognia :) a duzo w tej kolekcji, ze zapytam niedyskretnie?

Gość zwyczajny ktoś.
Kolekcjonerko.. Serce mam..a czy moje? Czas pokaże..Podobne bardzo do mojego...

Gość mozliwe ze....
masz serce podobne do swojego? stary, tal to Ty jej na bank nie uwiedziesz :)

Gość identyfikacja serc
..możliwe że...dolożyłeś teraz, ale nie masz racji...moze jestes przyzwyczajona do obłudy..tu sa tylko szczere, serca, ktore brzydzą sie nuda, a w dodatku jest im dobrze bo sa razem... a kto wie, moze już sie nie szukaja... nie jest Ci głupio....? O jakich błazeństwach wspomniałaś...?

Gość mozliwe ze....
dobrze, to porozmawiajmy serio. naprawde wierzysz w to co piszesz? jakie serca sa tu razem? skladajace sie z podezespolow waszych komputerow? jelsi nie ma tu nudy i obludy, dlaczego piszesz pod zmyslonym imieniem? sadzisz, ze znajdziesz tu swoja zamrnowan szanse na prawdziwa milosc? dlaczego nie zawierasz znajomosci w parwdziwym zyciu, tylko piszesz glodne kawalki na forum (teoretycznie) przeznaczonym dla kobiet? dalczego nie zyjesz, nie wychodzi ze znajomymi, nie usmiechasz sie do parwdziwych ludzi, tylko siedzisz tu? czy nie oszukujesz sama siebie?

Gość kolekcjonerka serc
mozliwe że no tak ..to racja...mam sporą kolekcję zasuszoną...ale to zawsze cos...kolekcje serc motyli...hehehe

Gość mozliwe ze....
no wlasnie. jestes zasuszonym motylem. a moglabys poleciec, gdybys tylko chciala.

Gość kolekcjonerka serc
możliwe że....skąd wiesz, że nie wychodze, że szukam tu miłości?? nie badż niemądra..czemu piszę, bo lubie pisac... a inni czytac, czasem pożartować itd... komus to przeszkadza?..jesli tak mozna zawsze wybrac spacer, dobrą ksiazke.... jakis jeszcze problem masz kochana?

Gość zwyczajny ktoś.
Miło było,ale zrobiło się póżno.Muszę Was pożegnać. Dobrej nocy i miłych snów

Gość kolekcjonerka serc
nie jestem ani motylem a tym bardziej zasuszonym..hahahaha!

Gość mozliwe ze....
nie traktuj mnie protekcjonalnie, slonko. z tego co piszesz, z tego dosc (wybacz ale tak to widze) nachalnego przytrzymawania rozmwocy (mezczynzy z rzekomym sercem ;) ) widze, ze szukasz tu szansy. a ja ci tylko probuje powiedziec, ze to nie jest wlasciwe miejsce. nie zrozum mnie zle, nie jestem twoim wrogiem, tylko nie lubie kiedy ktos wypisuje pretensjonalne kawalki o sercach, ktore sie tu wspieraja, bo one nie maja nic wspolnego z rzeczyswistosia. ja tez tu jestem, to prawda. ale mam odwage zeby przyznac, ze jestem tu z nudow i frustracji, ze facet na ktorym mi zalezy, zamiast spedzic ze mna wieczor, wyjechal w podroz slubowa, bo tak wybral. to tyle. nic osobistegi, kotku :) spij dobrze.

Gość kolekcjonerka serc
możliwe ze....jesli Ty wierzysz w to co piszesz..to ja pewnie tez....i nie gniewam sie ... moze byc mi tylko przykro, że jest jeszcze jedno serce podobne do tych tutaj... Miłych Snów.

Gość mozliwe ze....
cokolwiek to znaczy :) spij dobrze, babo :)