Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoo

prawdopodobienstwo?

Polecane posty

Gość jojoo

Wiem, że takich tematow pewnie jest mnostwo, ale nie mam stalego internetu dlatego nie mam takze czasu na przeszukiwanie calego forum... z gory przepraszam jesli jestem kolejna osoba, ktora pyta o to samo. Sytuacja przedstawia sie w ten sposob: mam cykle 29-30 dniowe, które trwają 6 dni. kochałam się z chlopakiem ostatniego dnia okresu, gdy juz w ogole prawie go nie bylo widac, bez zabezpieczenia, nie doszło do wytrysku, ale mimo tego siedze i sie schizuje. czy przy 30dniowym cyklu jest możliwosc, abym zaszła w ciąze? podkreslam, ze nie doszlo do wytrysku, ale czytalam, ze juz przed tym wydobywają się plemniki. w kazdym z kalkulatorow wychodzi, ze byly to ewidentnie dni nieplodne, ale i tak sie boje.. dziekuje z gory za odpowiedz

Gość muhahahah
jakieś prawdopodobieństwo jest. zrób sobie test za jakieś 2 tygodnie ; P

test za dwa tygodnie moze Ci nie wyjsc. Pawdopodobienstwo zawsze ale to wtylko wtedy jeśli przesunie się owulacja a tego nikt nie wie. Poczekaj do miesiączki jak nie będzie to dopiero zrób test. Ale szczerze mówiąc wątpie w to. Bo plemniki teoretycznie powinny ginąc w srodowisku kwasnym jakie jest podczas miesiączki, a plemniki jak się juz jakies wydostaną z prejakulatu to są słabe i przeważnie upośledzone.