Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet_Pussy*25

tyłeczek do oceny

Polecane posty

Gość ediiiiiii
mam nadzieje, ze nikt nie uwierzyl, ze tamto to ja wyslalam, gdybym miala taka oblesna cipke to bym jej nikomu ze wstydu nie pokazala

Gość sesorro
czemu masz takie krosty na tej pupie?? może nie siadaj na zimnym to Ci znikną. i jak się ma koronkowe majtki to dobrze z nich odciąć białą metkę bo trochę to wygląda tandetnie. poza tym ok, ale bez rewelacji. tyłek jak tyłek

czesc ediiii :) tez bym nieuwiezyła ze ty taką fote byś wkleiła. tomaszek... ja chyba lodu potrzebuje. Nie wiem co mam zrobić, i co raz mocniej mnie boli, nawet jak jej niedotytkam... :(( :((

hej sweet i ediii :) widze ze wieczor dzis nie bedzie tak przyjemny, raczka, niepozwoli na nic.. Sweet trzymaj sie

no fakt, niemoge dotknąć tego miejsca, niemoge palcy wyprostować, nawet pisać na klawiaturze, ... ale ja się boje!!!!!!!!!! a może to tylko stłuczenie. Wole zostać w domu, niechce wieczorami chodzic na pogotowie. eee tam.... przejdzie samo.

sweet - tak myslalem. kaloryfer mam taki sam i ta umywalka w pokoju. chociaz ja w anglii mieszkam. zapewniam Cie ze przy zlamanej rece to bys piszczala z bolu. masz zbita, wybita, potluczona.

Gość adblock
wg mnie sweetpussy masz bardzo ladna i ksztaltna pupcie, nie jedna by taka chciala ;) pozdr

Gość a teraz przyznać się
ile było zjazdów pod tyłek edii ? Ja sie przyznaje do dwóch zjazdów na jej posladki

Gość ediiiiiii
usunelam moje zdjecia bo jakis podszywacz robi sobie ciagle jaja nie bede sie ciagle tlumaczyc, ze to nie ja pozdrawiam stalych bywalców topiku pa pa

Gość ladna zgrabna
zadbana...tylko co to za krosteczki na tym tylku ??

Gość nbve
taka sobie . tylek ma niezbyt ksztalty .

Gość adblock
a mi sie bardziej podoba sweetpussy :P ten jest taki jakis plaski i wyglada na typowo przerobionego komputerowo :P

do licha!!! czytajcie uważniej moje wypowiedzi dlaczego mam takie krostki na 2 pierwszych zdjęciach. Nie bede sie tłumaczyć ponownie.....:( reszta zdjeć jest przecież ok, więc przestancie się czepiać szczegułów ... :(( przecież nie bede ich miała do konca życia, ... już ich nie mam :)) adblock - ty to potrafisz .... :)) wiesz co ;)

hej Sweetpusyxxx jak mija wieczór, moze dzis rozgrzejesz, jakąś nowa foto :) co ty na to? :)

słowa dotrzymuje, więc raczej nie wkleje fotki... zresztą co za przyjemność oglądać jedną i te samą doopcie? hmm?? a co tam u was słychac forumowicze? tak jakos cicho ostatnio.....

no szkoda, bo twoja pupcia jest mhhhh, suuuuper, mogłbym oglądać codziennie :) ale jak wiesz wole fotki od przodu :) bioderka masz tez rewe :D