Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emailka

Poczta internetowa

Polecane posty

Gość emailka

mam pytanko, jak to jest z tą poczta czy to na onet.pl czy na o2.pl dostałam kiedyś zdjęcia z wakacji od kuzynki, teraz chciałam je obejrzeć żeby zapisać na komp do folderu, mi sie już nie wyświetlają, tak jakby już ich nie był, jak to jest/??

Gość trzeba było na WP
założyć sobie pocztę na Wirtualnej Polsce Ja mam tam zdjęcia z 6 lat, dopóki sama ich nie wyrzucę.

Gość emailka
tak i zrobie, dzieki za rade, ale wiesz dziwne jest to na onecie i na o2, jak mogły sie same usunać

Gość trzeba było na WP
Jeśli długo nie otwierałaś swojej poczty to mogli wszystko usunąć. Przeczytaj regulamin poczty. Zwykle jest zasada, że kilka miesięcy jak nie zaglądasz na pocztę to czyszczą serwery. Ale jak same zdjęcia znikneły to dziwne. Moze mieli jakąś awarię serwerów?

Gość dsasdawweertwwer
fajna kryptoreklama wp. Jak sie umie korzystac z poczty to nic samo nie znika. Ja mam poczte na o2 8 lat i nic nie znika,dziwne no nie?

Gość no rzeczywiście dziwne
Pewnie ominęły cię niespodzianki ze znikającą pocztą na serwerach o2. Głośno o tym było nie raz ...

Ja mam nowe konto na a-dresik.wp.pl i jestm zadowolona. nic się nie zawiesza, nic nie blokuje a co najfajniejsze, mam mini ftp co bardzo pomaga w pracy z plikami :D

gmail ma tylko do 25 mb załącznika, w mojej pracy to bardzo mało... wolę a-dresik, 100 mb i jeszcze mini ftp do tego ;)

Gość zatańczmy!
z gmaila rezygnuję właśnie z powodu tego załącznika, reszta ok, zadowolona byłam z tej poczty. Ale czas się przeprowadzić a 100mb też w sam raz dla mnie (przesyłanie grafiki czy video)

Nowa poczta na wp ma też powiadamianie smsem wiadomości od określonych nadawców nad jakimi nam zależy. fajnie i wygodnie.

i ma też prostą mobilną pocztę, dopasowaną do wyświetlacza komórki, łatwą w obsłudze

Gość zatańczmy!
właśnie się zastanawiałam czy da radę z komórki pocztę odbierać :)

myślę, że da się spokojnie :) ja tylko czekam na nowy telefon do wtorku, skonfiguruję i przetestuję jak to działa :D

Gość zatańczmy!
no właśnie, nowy adres email to akurat dobry czas na załadowanie poczty na telefon. Przy starym by mi zjadło cały miesięczny transfer ;)