Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z teściową

Mam problem z teściową

Polecane posty

Mam dziewczynę u której bywam w domu kiedyś jak przyszedłem nie było ją jej matka zaprosiła mnie do domu zrobiła kawę bo miała ochotę się z kimś napić próbowała nakłonić mnie na lampkę wina ale odmówiłem bo byłem samochodem ale powiedziałem że z przyjemnością jej naleję. ona zaczęła się do mnie dobierać rozpięła mi spodnie i wzięła mi go do ust a potem już było tak jak powinno robiliśmy to wielokrotnie zazwyczaj rano jak córka była w szkole a mąż w pracy za każdym razem spuszczałem się do środka za jej zgodą i powiem Wam było super( Ma 42 lata ) jest w ciąży i jestem pewien że ze mną powiedziała mi o tym ale zaznaczyła że to wiedza tylko dla mnie jej mąż jest przekonany że to jego dziecko zastanawiam się co w takiej sytuacji zrobic czy nadal spotykać się z jej córka ?

Gość myszzzz
fantaści już pracują :D

Gość filip z konopi
Chłopie teraz jak jest w ciąży to jedz na całego

Gość myszzzz
ale jak ją bardziej odmłodzi to wyjdzie na to, że spotyka się z dwunastolatką ;) Ale fakt - ciążę skreśl i dodaj coś o seksapilu mamusi.

nie bardzo rozumie użycia słowa fantaści czy to fantazja kochać się z 42 letnią kobietą moim zdaniem to normalne i dodam że lepiej się kocha niż 20 latka

Gość myszzzz
Jak nie rozumiesz, to zapytaj dr Google. Myślisz, że ktos w Twoją historyjkę uwierzył? :D

Gość Świetnie
chłopczyku masz problem... ale z własną głową... i trochę z fiutem!

Gość myszzzz
I pisze się "rozumiem" a nie "rozumie". Pakuj książki i marsz do szkoły!

Ale trzeba mu przyznać że jest dobry bo jest to realne kobiety w tym wieku sa bardzo napalone

Gość filip z konopi
widzę że macie problem z tym co napisał a mi to wisi czy jego teściowa jest w ciąży ważne że ma męża zapewne dobrze sytuowanego więc dziecku nie będzie się działa krzywda a teściowa będzie miała zajęcie

Gość myszzzz
A córka jest niewidoma i nasz "bohatyr" zlitował się nad niepełnopsrawną dziewuszką, która ma demoniczną matkę żądną przygód i seksu.

Gość filip z konopi
No fajnie by było że wraca z Iraku i urwało mu jaja ale będąc jeszcze w Iraku wysłał zonie spermę w liście inaczej mówiąc zapłodnił ja korespondencyjnie. Taki scenariusz byłby fajny.

Gość r433tt
ja bym wstawił zamiast tego wątek gangstersko-mafijny z mężem gangsterem w tle. To pikanterii doda.

Gość eneta 11
ku..a ale pierdolicie i to zaraz z rana

Gość myszzzz
A gdyby mąż był pastorem uwikłanym w rosyjskie mafijne interesy związane z przemytem święconej wody z Czeczenii, któremu obcięto jaja w wyniku nieporozumienia między wspólnikami?

Gość szczurrrrrrrrr
można by jeszcze dodać że teraz obraca obydwie i starego też coś na wzór mody na sukces gdzie Ridż wyruchał juz wszystkich.

Gość filip z konopi
Lepiej jak by był księdzem katolickim bo oni lepiej potrafią zapładniać no i dodało by to pikanterii

Gość myszzzz
e nieeee... to podobno Brooke wyruchała synka i tatę ;) Dodajmy jeszcze do tego to, że córka też jest w ciąży i sama nie wie, czy z autorem, czy z czarnym ogrodnikiem.

Gość etna 11
To trzeba robić a nie o tym pisać denerwuje mnie to bo jestem napalona

Gość filip z konopi
jedno jest pewne udało mu się nas zainteresować tematem to chyba dlatego że kochamy teściowe.

Gość r433tt
o to to najlepiej z miejscowym proboszczem, to prorodzinne do tego . Gdy w tym samym czasie córka oprócz autora kręci z listonoszem

a ten listonosz jest politycznym uchodźcą z Laosu, szkolonym przez 20 lat przez pana Myagi w tajnej buddyjskiej świątyni w okolicach Wdzydzów :)