Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_30

SAMOTNE MATKI ZONY- Z MEŻAMI

Polecane posty

Czy można czuć się samotną, mając męża i dziecko? Mezczyzna z powodu ojcostwa nie traci pracy , nie odchodzi z pracy dla dobra dziecka my kobiety bardzo czesto. fAcet nie zasypia z mysla ze minal kolejny dzien (ojca, kochanka, gosposi, , nie musi wyprasowac kobiecie koszuli, przygotowac jej obiadu, wykonac cala reszte domowych obowiazkow, spoczywa to na kobiecie- facet uwaza ze taka wlasnie jest rola kobiety: sprzatac, gotowac isc do pracy, wychowac dziecko! zajac sie doslownie wszystkim, prac, wyprasowac mu itd, a on uwaza ze jest panem domu, osoba ktora utrzymuje dom- przeciez jego zona takze pracuje i takze utrzymuje dom! i kto ma wiecej pracy?????????? mezczyzni twierdza ze oni........... wasze opinie ;) pozdrawiam miłego dnia Brunetka ;)

Gość inserthome
zalezy. moj maz pracuje, ale tez zajmuje sie dzieckiem i pomaga w domu. Nie uwaza, ze wszystkie obowiazki maja spoczywac na mnie.

ja dobrze znam taka sytuacje malzenstwo z 2 dzieci i wlasnie miedzy innymi z tego powodu sie rozwiedli calkiem niedawno

otulona ale zlosliwa jestes:-O po 1 co cie to obchodzi? a po 2 po co sie wpisujesz jak ci temat nie odpowiada?? jezu co za ludzie:-O

brunetka- standard ja pracuje i stusiuje a czesto slysze ze nic nie robie i ze moglabym jeszcze jakas firme zalozyc no to ich domena ;) ja wiecznie malo zarabiam ;) wg niego ;P)

to sobie w myslach stwierdzaj te fakty nie znosze takioch czepialskich bab:-O ktos zaklada temat, tobie nie pasuje ale wpierdolic swoje 3 grosze musisz 🖐️

otulona_snem Brunetka--obiad mezowi zapylaj robic wiesz jestem w pracy wiec sorki ale na biurku obiadu zdecydowanie nie zrobie ;) aha i nie bedziesz mnie pouczac co mam zrobic a czego nie ;) zab za zab ;) ;) ;) Tamari nie denerwuj sie zdesperowana kobieta najlepiej z usmiechem ;)

To sie zajmij praca bo nie placa ci za siedzenie na kafeterii a twoje IP latwo sprawdzic kobieto ja pracuje w swojej firmie ;) wiec sobie sprawdzaj ;) IP ;)

Gość do otulona
czytam sobie i stwierdzam ze masz problem! ktos zalozyl swoj temat a ty piszesz tu jakies pierdoły nie wiadomo po co. Wypowiedzialas sie raz, wystarczy w zupelnosci. A czy autorka bedzie pracowac czy myc gary to jej biznes. OPAMIETAJ SIE WARIATKO i idz do szkoły :) bo lekcje sie zaczeły

ja proponuje zeby Ci narzekacze sami zaczeli zarabiac wiecej a nie wyladowywali frustracji na woich kobietach WIESZ Kochana oni juz niestety tak maja ze zawsze sa bardzo zmeczeni i jak wroca z pracy wywala sie na lozko i tyle, a ty rob swoje ;) JA TO ZMIENILAM, WRACAM LEZE !

Gość do otulona
idiotko... szkoda słów bo i tak nie zrozumiesz

wiesz brunetka ja akurat swojemu zazucic nei moge ze nic nie robi bo praktycznie od razu jak wstaje to dopoki sie nie polozy to cos robi, albo swoje rzeczy na studia, albo cos sprzata, albo gotuje labo prasuje, albo sie dzieckiem zajmuje i ogolnie jest bardzo ok tylko narzeka jak baba :D

narzeka jak baba wkurzona to ci zazdroszcze bo moj to zalezy czy mial duzo pracy, jak go ktos w robocie wkurzy to jest tak zmeczony ze nic nie moze ;)