Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna szaruga

seks po porodzie

Polecane posty

Gość jesienna szaruga

poradźcie mi jakich mam użyć sposobów, żeby "wzrosło" moje libido? od urodzenia dziecka całkiem straciłam zainteresowanie seksem. Dla mnie to poważny problem, bo kocham męża i wiem, że mu ciężko tak żyć.

Gość uuuupppp
U mnie było tak samo i niestety nie minęło tak zupełnie do dziś :( (dziecko ma 1,5 roku). Przez ponad rok seks mógł dla mnie nie istnieć. Nie miałam żadnych potrzeb seksualnych. Teraz jest trochę lepiej, ale i tak daleko do tego co było przed ciążą :( I sama nie wiem jak to naprawić :(

Gość jesienna szaruga
moje dziecko ma już rok, a dla mnie seks mółby nie istnieć. może to wina zmęczenia, nieprzespanych nocy? czy póście do seksuologa to dobry pomysł?

Gość uuuupppp
Być może w Twoim przypadku to winne jest zmęczenie, ale moje dziecko już od dawna przesypia całe noce więc prawie codziennie śpimy od ok.22 do 10 więc u mnie to na pewno nie jest przez zmęczenie :(

Gość jesienna szaruga
smutne to, bo okazuje się mimo innych życiowych problemów, że seks też jest ważny

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a moje dziecie ma ponad dwa lata i tez tak mam...:(

Gość Magddallenna
A moze pomogłaby wam wizyta u ginekologa (na początek )? Jak gin nie pomoze to najwyzej sexuolog. Napewno duzą role w obinzeniu libido gra strach o kolejną nie planowaną ciąże,lezy to w psychice naszej Tez tak miałam ale zaczęłam szybko po porodzie brac tabsy i jakos mnie to uspokoiło Wyrozumiałosc partnera jest równiez BARDZO wazna jak nie najwazniejsza Zmęczenie nocnym wstawaniem,rutyną dnia codziennego,tez wpływa na naszą ochotę na figielki Wiadomo ze jak co dziennie jest ten sam program Nocne ryczenie,dzienna rutyna . pielucha,papu,spacer,drzemka i tak 7 dni w tygodniu to nie ma ani miejsca ani ochoty na sex. Więc wypadałoby cos zmienic Moze romantyczna kolacyjka gdy bobas pójdzie spac? Szczera rozmowa Zyczę podwyzszenia libido i powrotu do udanego sexu

Gość Helena 24
po pierwszym porodzie też nie miałam ochoty na sex, zmuszałam się dla Męża bo mi nie był wogóle potrzebny.Później zaszłam w drugą ciążę i w czasie ciąży było jeszcze gorzej. Wykręcałam się dolegliwościami byle tylko nie sypiać z Mężem. No ale po drugim porodzie wszystko wróciło do normy. Jestem juz tak samo chętna jak przed ciążami.A wręcz sprawia mi radość codzienna miłość z Mężem. Nie wiem od czego to wszystko zależy ale dziękuję niebiosom, że wszystko wróciło do normy bo nie wiem czy Mąż by jeszcze chciał być ze mną- on ma duże potrzeby seksualne...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Heleno..masz dobrze... u mnie nie ma ze dziecko sie budzi..tak..jest ciagle t samo...obiady spacery..caly dom na mojej glowie bo maz od rana do poznej godziny w pracy...u mnie to chyba kompleksy...zbedne kg z ktorymi walcze...malo skutecznie chyba...