Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezodorantu poszukuję

ŁAGODNY ALE SKUTECZNY DEZODORANT

Polecane posty

czy ktoś moze mi poelcić, jak w temacie?> Szukam i szukam i ciągle porażka albo nieskuteczny, albo podrażnia

Gość nikt mi nie pomoże ehhhh

Gość aaaaaaaaaaaa
lady speed stick nie wiemjak tosie piszę ja go uzywam juz dlugi, nie podrazniaładnie delikatnie pachnie i jest b skuteczny :) on jest w zelu wiec podrazniac nie moze poprostu:)

Gość Piko369
lady speed stick wypalił mi kolor na bluzce jak niechcąco dotknęłam jej tym żelem...

dzięki za odzew. Mam ddatkowy problem, bo dezodoranty w sztyfcie lub w kulce "zatykają " mi gruczoły potowe czy pory, nie wiem. ale po pewnym czasie robia mi ise bolące czerwone gule pod pachą (taki stan zapalny), które znikają po zaprzestaniu używania dezodorantu... Spraye ą nieskuteczne, kurcze, już sama nie wiem

Gość sibi
dlatego polecam naturalne z Floreo,bo maja pewne składniki ,a w tych normalnych sztyftach jest dużo chemii i zatykające pory oleje.więc nie warto się męczyć bowiem jak wychodzą ci takie stany zapalne to zrezygnuj z agresywnych deo,bo możesz nabawić się stanu zapalnego węzłów chłonnych

Gość sibi
spróbuj w krysztale deo może

Dziękuję, własnie oglądam, może coś wybiorę :)

Gość sibi
no możesz spróbować,może nie chronią aż tak skutecznie ale nie powinnaś mieć jakiś podrażnień z nich,może jakieś dla cery wrażliwej

to ja moze tez zapytam-ja szukam baaaaaardzo mocnego sztyftu/deozdorantu/kulki pod pachy....uzywam rexony,ale przeszlam juz chyba przez wszystkie (nivea,dove,lady speed stick,adidas),ale jak przyjda cieplejsze dni lub zima i jestem opatulona kurtka,wejde na przyklad no moment do biblioteki i lekko sie zaczerwienie,to potem w domu z pod pach wylania sie taki odor,ze wszystkie pajaki zdychaja.... no kurde co ja mam jakis meski pot,czy co?juz nie wiem co robic...

Gość może antidralu
spróbuj to taki deodorant co raz na kilka dni uzywasz, wieczorem przed snem najlepiej

Gość sibi
jak nie masz podrażnień poszukaj w aptece tego deo który się po myciu na noc stosuję nie pamietam nazwy,może pomoże,a i są w aptekach na nadmierną potliwość tabletki

dzieki,zaraz poszukam w necie...bo kurde zima idzie,a przeciez nie bede 2-3 razy dziennie bluzki zmieniac i kombinowac z myciem sie...zalamac sie mozna...potem siara rece podniesc,bo mozna kogos udusic :(

Gość sibi
właśnie antidrial to jest

Gość selene4
z droższych to vichy do kupienia w aptece a z tańszych nivea w kulce

Gość sibi
no bo by podrażnień nie było temu nie goli się,ale jak juz to najwyżej do minimum przycinać można włoski by były przy samej skórze,i po goleniu z pare dni masz nawet ok

Gość antidralu używa się na dzień
lub dwa przed goleniem pach. Ważne zeby nie stosować go na skórę świeżo po depilacji, bo można się skichać z nie przyjemnego odczucia

Gość antidralu używa się na dzień
a co sądizcie o Super Deo? takim krysztale niby? jak to wogóle działa...

Gość sibi
kryształ (ałun)jest naturalny,i słyszałam że działa średnio,ja niedługo bede kupowac go,on poprostu sprawia że nie rozwijają się bakterie odpowiedzialne za przykry zapach ,działa ściągająco i bakteriobójczo,nie ma barwników ani konserwantów,dobry dla wrażliwców Na skutek pocierania powstaje na skórze niewidoczna warstwa ochronna, która zapobiega rozwojowi bakterii rozkładajacych pot i jest bez zapachu,bardzo wydajny

Gość sibi
tu piszą o krysztale na forum

Gość martwa18
ja uzywam etiaxil stosuje sie go raz w tygodniu na noc a rano zmywa i starcza na tydzien a jak nie to mozna stosowac czesciej dla wzmocnienia efektu

Gość malgatana
Dezodorant naturalny łagodny w sprayu od HB - piękna sprawa, kosmetyk naturalny, w miarę tani, ale przede wszystkim trwały zapach, bez wyczuwalności potu - zdecydowanie polecam. W moim przypadku sprawdził się znakomicie.