Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaa

dlaczego zdradzacie????

Polecane posty

Mało_stanowczy Ty patrz na siebie, to Ty sie uganiasz za panienkami jak pies za sukami, nawet wdajesz sie w trojkaty, czworokaty itd. Ja tego nie krytykuję, niech każdy robi to co lubi ale nie wpierdala się w czyjeś zycie!!!!!!

Gość ciekawskaaaaaaa
szkoda_czasu.... dlaczego to jest nienormalne??? Ty chyba nie wiesz na czym to polega w ogóle?????? tu nie chodzi o to że ja daję mężowi pozwolenie na wyruchanie jakiejs laski za moimi plecami..... gdyby tak zrobił to byłaby to dla mnie zdrada......tak samo w odwrotną strone......zawsze bierzemy razem w tym udział....

Dyskretny, wyraziłem swoją opinię, która Ci się nie podoba. Masz pełne prawo wyrazić swoją, równie negatywną o mnie. Ale od Brumki i innych "moich" nałożnic się odpiehdol. Poza tym załóżmy, że masz rację i latam jak pies za sukami. Co możesz powiedzieć o moim życiu prywatnym? Mam żonę? A może z którąś z suczek się umawiam poza kafeterią? Piszemy do siebie maile? Dzwonimy? Umawiamy na sex czy cokolwiek innego? Nie wiesz tego, podobnie jak nie wie nikt inny. Zmień nick, bo o dyskrecji to może i coś słyszałeś, ale dyskretny za cholerę nie jesteś.

Gość ciekawskaaaaaaa
i dlatego nawet nie myśle o żadnej zdradzie:)

Gość ŻONA CO UWIELBIA SE
I to by było na tyle Tematy o zdradzie są już nudneeee i przereklamowane Ale dobrze że pojawiają sie takie temaciki bo przynajmniej mitomani mają gdzie opisać swoje fantazyjki :D :D Dyskretny nie przepuści takich okazji :P

Kochanku, mam nadzieję, że Twój kunszt w seksie jest bardziej finezyjny niż dowcip.

Gość karoolek
Mało_stanowczy Karolek, nie zakładam, tylko wyciągam wnioski. Nie widzisz różnicy? Może nie patrz po sobie? ------------------------------------------------------------------------------------------ wyciagniety wniosek to też założenie

Gość zawodowy dupc
zadowalam kobiety niezadowolone!!!!!!!!i potrzebujace!!!!!!! czyli robie dobre uczynki i pojde do nieba!!!!!!!!!

Gość w piekle bedziesz sie smazyc
30 letnia nimfomanka U mnie ze zdradą było jak z pierwszym papierosem. Pierwszy raz niesmakuje a do tego te wyrzuty sumienia. Jednak mimo wszystko ciągnie cię do następnego który jest lepszy i samczniejszy poprzedniego. Z seksem też tak miałam Po pierwszej przypadkowej zdradzie po dużej ilości alkocholu miałam wurzuty a i sam seks był nieciekwawy. Mimo wszystko po jakimś czasie znów mnie korciło. Po drugim razie miałam wyrzuty ale sam seks był już fajny i coraz bardziej kręciło mnie do kolejnego razu. Po trzecim nie miałam już żadnych obiekcji czekałam na następny. Terazm mam prawie 30 lat , rodzinę dwoje dzieci ,ale bez papierosów i skoków w bok nie potrafię normalnie funkcjonować Dla moralistów powiem tylko ze gdybym mogła cofnąć czas to bym nic nie zmieniła. Lubię siebie lubię swoje zamiłowanie do seksu i facetów. kobieto opanuj sie nakarm dzieci

Gość przejdzie ci
'kobieto opanuj sie nakarm dzieci ' :D:D:D i to na tyle 🖐️

Gość 30 letnia nimfomanka
jestem dziw.ka

a seks kobiety z kobietą to tez zdrada?:P tak pytam?:) Żona 😘

czesc amorek ;) jasne to nie zdrada to taka gorąca przyjazn ;) brumka chyba panowie nie podzielą twojego zdania ;) oni nawet marza o czyms takim ;)

Gość skad ten pomysł
v34 a seks kobiety z kobietą to tez zdrada? tak pytam? Żona to jest super🌻

V- patrzeć na kobiety uprawiające seks - OK Ale dowiedzieć się, że partnerka kochałą się na boku z inna kobietą. To musi byc szok

nooo bo ja chyba byłabym wsciekła jakby mój partner zdradził mnie z facetem :D:D:D kobiete i to ładniejszą ode mnie potrafiłabym przełknąć ;)

Gość chlop z gor..................
v34 pzreciez by sobie zrobili po lodziku jak zdrada....