Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolka

mała czarna i co dalej..?

Polecane posty

http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220286977646&category=15724&sspagename=rvi:1:3v_search, mam bardzo podobna sukienke jak ta w linku, wykonczona koronka przy dekoldzie i na dole, mam zamiar wybrac sie w niej na wesele, wypadaloby wlozyc cos do rego bolerko, szal, nie mam pomyslu przekopalam net i nic.Moze ktoras z Was ma jakis pomysl? :), acha i jeszcze nie wiem jakie wlozyc rajstopy ( mysslalam o kabaretkach czarnych) ale czy nie bedzie za smutno?:) Pozdrawiam.

Gość Salome*
słuchaj ja kiedys poszłam w takiej małej czarnej, zupełnie prosta sukienka, bardzo przylegajaca, długosc do kolan i głęboki dekolt,wydawaloby sie ze az "za" zwyczajna....a powiem ci ze byłam krolowa balu. Miałam wszystkie dodatki w tym samym kolorze i Tobie radze to samo począwszy od butów, paska (tak pasek jejst istotny), bizuteri (np bransoletka, kolczyki) i i torebki.U mnie był to kolor złoty a ja jestem blondynką wiec grało to swietnie,ale do czarnego moze to byc dowolny kolor np czerwony albo wogule jaki chcesz byleby wszystko oprocz sukienki bylo w identycznym kolorze:) miłej zabawy:)

Dzieki Salome* :), wiesz ja myslalam o srebrnych dodatkach tzn. buty , torebka..tylko wlasnie nie wiem co na siebie zarzucic czy czarny szal bylby na miejscu ( pasek odpada bo ona jest odcinana pod biustem z szerokim wstawem marczczonym lekko i ma taka gipiorowa roze .

Gość Salome*
aha to szkoda ze z paska nici ale racja u Ciebie nie pasuje jesli chodzi o czarny szal czy jakiekolwiek "okrycie gory" to czarny moze byc, ale rajstopy polecam w kolorze cielistym-koniecznie:)