Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawm jeest

czy da sie z tego wyzyc?

Polecane posty

Gość ciekawm jeest

jestem niepracujaca mama, planujemy drugie diecko wiec poki co bede siedziec w domu. zastanawiam sie nad sprzedazana allegro. wiem, jest ogromna konkurencja, ale czy mozna z tego wyzyc/???

Gość ciekawm jeest
a czy sa tu mamy ktore zarabiajawten spos i maja z teg jakieskonkretne zyski? nie mowie juz o odziezy uzywanej, bo tego jest az nadto, ale np, jakby tak kupic w sklepie taniej a sprzedac drozej? co ma najwieksze wziecie?

Ludzie szukaja po" taniosci " a do tego trzeba doliczyc przesylke wiec nie wiem.Moze ktoras z mam tu jest i nam powie,chetnie poczytam.

Gość vicka
Ja mysle, ze jesli to robia to nie beda Ci zdradzac jak i gdzie bo po co tworzyc sobie konkurencje???

nie zajmuje się tym ale jedyne co mi się przypomina to H&M i C&A. Sama kupuje, a raczej poluje w tych sklepach na ubranka dla Synka w promocji ale jak w zeszłym roku widziałam kurteczke którą ja Młodemu kupiłam za 80zł na allegro za 130zł to mnie trochę zatkało. do tego sprzedający z allegro kupując ją z sklepie ma 28 dni na jej oddanie. tylko że to sprzedaz \"na czarno\" - bez faktury...

Gość The Famous
jak nie masz roboty, to po co sie bierzesz za robienie bachorów?

Gość no tak ale o co chodzi
może i się da ale nikt głupi nie jest, mnie szlag trafia jak np w H&M kupuje synkowi spodenki za 29-39 zł a na alegro ktoś chce sprzedac za 59 płus 10ZŁ WYSYŁKA ...poprostu krew zalewa co za chamstwo

Gość ciekawm jeest
a jakby tak kupic jakies tanie rzeczy "markowe" typu early days, adams czy next, czyli to, zczego w polsce nie ma? mam mozliwosc sprowadzenia z anglii. maz pracuje a ja i tak nie mam nic do stracenia chyba...

Gość achakacha
early days to nie jest akurat zadna marka. Taniocha.

Gość ciekawm jeest
wlasnie dlatego slowo markowe napisalam w cudzyslowiu. w angli rzeczy moga kosztowac 3 funty, aw polsce moge je sprzedac za 30 zl. tylko czy ludzie zechca kupic/ no nic, sprobuje najpierw nie dawac zbyt wygorowanych cen i zobaczymyu.