Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa...

pytanie do pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość aaa...

Mam np typy zachowan i w jednej ksiazce autor podaje rodzaje zachowan wiec ja powoluje sie na tego autora i wymieniam te zachowania, potem w innej ksiazce inny autor podaje inne zachowania wiec tez je pisze powolujac sie na niego po czym w innej ksiazce znajduje jeszcze inne zachowania lub podobne i je wypisuje tak samo. I teraz przychodzi kolej na opisywanie kazdego zachowania. Czy moge wybrac jednego autora i opisywac jego zachowania czy jesli wymienialam zachowania 3 autorow to teraz wypada opisac zachowania po kolei wszystkich autorw?:O Prosze pomozcie mi bo sie pogubilam!

Gość xcxcxcxcxgds
sram na to

Gość zawsze uważałam
że psychologia jest popaprana. Wymyśl własne typy zachowań i będą tak samo poprawne.

Gość Andrzej22
Ułuż tabelkę, wpisz opisy do tabeli. Będą wtedy ładnie systematyzowane. Pod tabelą omów różnice.

Gość aaa...
eh mam problemy z tabelkami:( ja nie wiem jak ja napisze ta prace

Gość Andrzej22
Może sz chcieć absolutorium.

Gość .gaoojg.
Musisz omowic wszystkie, niestety. Jesli cos sie wymienia w pracy, wypada to potem objasnic.

Gość aaa...
no tak ale co jesli u autorow niektore zachowania sa pod ta sama nazwa czyli wlasciwie to samo ja mimo tego wymienialam np to samo zachowanie pod jednym i pod drugim autorem ale teraz nie wiem czy mam je na dwa razy omawiac