Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markowka

herbatka na biust

Polecane posty

Gość markowka

od niedawna pije herbatki zakupione na allegro ktore maja powiekszyc biust przez zwiekszenie wydzielanie estrogenu. Czy ktos moze wie czy one wogole dzialaja i czy sa bezpieczne?

Gość fsdsdfdfssdf
pewnie nie

Gość wtf
Czemu ludzie sa tacy naiwni? Gdyby gowniana herbata mogla powiekszyc biust to nie byloby operacji plastycznych. Szkoda mi was, dajecie sie nabijac w butelke. Ale przynajmniej tak latwo zarobic na ludzkiej glupocie, co mnie spzredawce cieszy neizmiernie :)

Gość markowka
kupilam tylko jedna paczke na probe zeby sprawdzic przeczytalam opinie wystawione przez innych i wszyscy pisali ze na prawde dziala nie wiem tylko czy tak mowia bo dziala czy dlatego ze pija wiec wydaje im sie ze dziala

Gość wayfarer
ewentulanie zadziala na takiej zasadzie jak opuchniete piersi pzed okresem

Gość markowka
mi nie puchna przed okresem bo nie ma mi co puchnac:-)

mi tez nie ma co i widze nadzieje tylko w operacji na co nie mam odwagi w sumie to wole miec male cycki i byc zdrowa niz sztuczne i móc przez to zachorowac przez wlasna glupote i próżnosc

Gość dajcie
linka na to allegro

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza