Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
tequilla85

Ciążą po tabletkach

Polecane posty

Witam! Mam problem. Boję się, że jestem w ciąży, choć w zasadzie nie powinnam, bo trochę się orientuje w kobiecych sprawach (studiuję biologię), ale wolę się Was poradzić. Otóż 3 miesiące temu, po roku brania tabletek, postanowiłam dać mojemu organizmowi odpocząć. 6 dni po wzięciu ostatniej tabletki miałam stosunek, tyle że analny. Po 7 dniach zgodnie z tym co założyłam nie wzięłam kolejnej tabletki, tylko odczekałam do następnego okresu, który jak w zegarku pojawił się po 28 dniach. Pierwszego dnia miesiączki wzięłam tabletkę i brałam je 2 opakowania bez przerwy z racji wyjazdu (a na ten czas właśnie przypadałoby krwawienie z odstawienia). Po tych dwóch opakowaniach zrobiłam wymaganą przerwę i po 4 dniach pojawiło się krwawienie, które trwało ok 5 dni. Nie wiem czy powinna się obawiać, wiem że łatwiej by było zrobić test, ale... Poradźcie!!! Proszę!! Wiem też, że ciąża jest mało prawdopodobna, ale przez jakieś dwa tygodnie przed krwawieniem z odstawienia bardzo nabrzmiały mi piersi. Podczas przyjmowania tabletek trudno jest rozpoznać standardowe objawy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować