Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

Łozeczko - bajer sleep car. Czy ktos ma takie?

Polecane posty

sami chcieliśmy Młodemu kupić autko, ale to mniejsze Bobo. Producent jest z Trzebini, 3 km od Prudnika ale na pytanie czy mogę przyjechać i zobaczyć autka przed kupnem usłyszałam że nie bo oni nie mają sklepu tylko produkcje gdzie nie mogą wpuszczać klientów. ale skoro już tak bardzo chcę to Pan przyjedzie i mi je pokaze. i przyjechał - busem - w busie trzy zaklejone, zafoliowane bardzo dokładnie łóżeczka i Pan oczekiwał że oczywiście jedno kupiny. jak pytałam jaka jest wysokość od materacyka do rantu to Pan nie wiedział a przez te mega metry folii nic nie było widać. jaka jest wysokość autka to gdzieś koło kolan, jak Pani widzi. no poddałam się narazie...

Gość colombinka
ano wlasnie bobo tez fajne i akurat dla mojego roczniaka, ale wiesz wysokosc jest podana na ich stronie www, wszystkie parametry. jacys niemadrzy sa, zainwestowali w przewoz, a nie zademonstrowali jak nalezy. zastanawia mnie ten plastik, pewnie bedzie glucho stukac

Gość colombinka
uuu, przeczytalam komentarze neutralne i juz mi sie odechcialo, a bylby bajer na pewno :)