Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mylcie mnie z nim

sprawdzone i skuteczne testy owulacyjne

Polecane posty

czy mozecie mi polecic jakies dobre testy owulacyjne? mam pco, u mnie trudno okreslic kiedy mam owulacje i chcialabym znalezc czuly test, ktory moglby mi w tym pomoc. Kupujecie moze takie testy na allegro? wybor jest tak duzy, ze sama nie wiem z czego mam skorzystac... mozecie wkleic mi linki jakies poleconych testow? z gory dziekuje!

Gość tez mnie interesuje TO
?????

Gość czekam czekam czekam
http://www.testyowulacyjne.pl/ - ten jest ok http://www.ai24.pl/apteka/Testy_owulacyjne/c697/ - tu kilka rodzajow Tu artykul http://resmedica.pl/ffxart8002.html Tu porownanie cen: http://www.nokaut.pl/szukaj/test-owulacyjny.html - pamietaj zeby policzyc ile testow jest w opakowaniu zeby sie oplacalo. Ja uzywalam ACON LH kasetowy, byl ok. Trzeba dokladnie stosowac sie do instrukcji tzn pilnowac ilosci spozycia plynow przed zrobieniem testu itd. Radze Ci takze zrobic monitoring cyklu u ginekologa. MNie to bardzo pomoglo, wiedzialam dokladnie kiedy wtedy mialam owulacje. Kosztowalo duzo ale oplacilo sie bo jestem w ciazy. Wiele osob odradzalo mi kupno testow przez allegro, owszem sa tansze ale skad masz pewnosc ze dobre i nie przeterminowane albo "oszukane"? Ja ufam tylko aptekom. Zycze powodzenia!!

wielkie dzieki okokoko a ty nie kupilas tego mikoskopu na allegro? slyszalam o tym rozne opinie, ale ty twierdzisz, ze jest skuteczny, wiec moze faktycznie warto mozna monitorowac cykl codziennie? nie psuje sie? dzieki za pomoc dziewczyny!

już trochę poczytałam sobie :) to jest tylko taki mikroskop więc się nie kończy jak zwykłe testy ;)

Ja kupiłam w aptece. Dużo tańszy, bo kosztował około 30 zł może nawet mniej. Niefirmowy. Jego zaletą jest to, że jest wielorazowego użytku, jest bardzo łatwy w obsłudze. Zepsuć się nie ma tam co, bo jest malutkie szkiełko powiększające i szkiełko na które nakłada się ślinę albo śluz. Trzeba tylko czyścić miękką szmatką, żeby nie porysować. U mnie się sprawdzało u moich znajomych również. Trzeba się tylko stosować w sumie do jednej zasady. Jeśli sprawdzamy sobie preparat ze śliny, nie powinno się jeść, ani nic pić innego niż woda przez chyba pół godziny wcześniej. Wynika to z tego, że mogą się wytrącić kryształki soli wyglądające podobnie. Ale na prawdę wg mnie nie można mieć żadnych wątpliwości jak się go robi. Po prostu są paprotki, albo i nie :).

Gość renatalato
Ja się starałam o dzidziusia z mężem i do wyznaczania dni płodnych korzystaliśmy z Ovu Control i jest sukces ;-) Może nie za pierwszym, ale za drugim razem udało się i będziemy rodzicami. Bardzo fajny, wygodny sprzęt, szybko można zrobić test i nie jest to jakieś skomplikowane. Po prostu trzeba na tester przełożyć ślinę i gotowe. Oczywiście można z tego korzystać też w drugą stronę, czyli żeby wyznaczyć dni niepłodne.

Gość bluryy
Kupowałam kilka dni temu Ovu Control do testu śliny i jak na razie nie mam uwag. Metoda jest naukowo sprawdzona, także można mieć pewność, że faktycznie się nie przestrzeli i dobrze wybierze ten dzień co trzeba. My z mężem o dzieciątko staramy się już pół roku, ale dopiero od teraz bardziej – świadomie.

Gość gość
Polecam Ovu Control dla mnie najlepsza opcja żeby sobie sprawdzać owulację w cyklu. Szybki wynik efekt paproci powiększony na tyle żeby nie było wątpliwości. Korzystam od miesiąca i jestem zadowolona...teraz tylko żeby udało się zaciążyć jeszcze ;-)