Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby22

planowanie ciąży po CIĄŻY POZAMACICZNEJ...

Polecane posty

Gość Baby22

Witam! Ja mam dość nietypową sytuację. w 2004 roku zaszłam w pierwszą ciążę,i niestety zagranicą gdzie to jest legalne usunełam:(co na dzień dzisiejszy bardzo żałuję a z drugiej strony nie bo ojciec dziecka był i jest nieodpowiedzialny itd...mniejsza z tym...póżniej w 2006r zaszłam może przez to że pierwsze dziecko sunełam w drugą, ale pozamaciczną:( miałam ciążę w prawym jajowodzie, lekarze mysleli że mam torbiel i co ino tylko nie ciążę!!!!!!Jak mi jajowód pęknoł bo jak lekarz stwierdził dziecko było wielkości pomarańczy i nie wierzcie nikomu że to jest nie możliwe ,jest możliwe!sama to wszystko przechodziłam!W tej chwili staramy się z narzeczonym o dziecko, ale bojimy się żeby nie było to znowu pozamacicą:(

Gość ty a mózg ci jeszcze
nie pęknoł??

Gość Baby22
Nikomu tego nie życzyłam ale TOBIE "pęknoł" życze żebyś to poczuła, a jak jesteś facetem żeby twoja top przeszła:) powodzenia :)może Cie to ominie:)ale oby nie!

:D oj chyba bozia dobrze wiedziała co robi. nie chciała poprostu dziecka pokarac... takie informacje to sie u lekarza uzyskuje a nie na forum...

Gość Baby22
Może i tak ty wariatko, ale jak nie masz co robić to spierdalaj z tąd bo kiedyś los się na Tobie zemści :)

Gość Baby22
dużo osób przechodzi podobne sytuacje i dobrze wiedzieć kto co przechodził!i wypierdalaj z tąd ty kurwo

Gość Baby22
:D pewnie jesteś jakąś pojebaną małolatą która jeszcze w życiu gówno przeszła!

matko polko spokojnie bo ci sie mózg zlasuje:D świetny materiał na matke z ciebie z tym zasobem słów...:o małolatą nie jestem:p ale nie przezyłam tyle co ty...przynajmniej nikogo nie zabiłam. ty masz już to za sobą:p

Gość Baby22
zobaczymy jak Cie życie zmusi:)

Gość Baby22
Nie pisałabym Tobie tak jakyś pierwsza nie zaczeła...

Gość BetHCG
wiem Autorko co czujesz, ja miałam kilka miesiecy temu ciażę obumarłą:( Musisz dokładnie wypytać lekarza co ci poradzi! trzymaj się! ale jak tak sobie o tym myślę to cię Bozia słusznie pokarała:( pierwszemu dziecku ty odebrałaś życie a teraz poprostu dziecko samo "zadecydowało" że takiej matki nie chce!!! możliwe, że to jakieś powikłania poaborcyjne...zrosty itp..... w życiu każdego z nas przychodzi zapłata za złe czyny widocznie ty właśnie za to otrzymałaś... ale zal mi cię bo to smutne:( pozdrawiam

Gość Baby22
Wiem,i napewno tak jest.Ale byłam młodsza, nie wiesz jaką miałam sytuacje i dlaczego tak postąpiłam z pierwszym dzieckiem!Byłam zastraszana przez Matkę byłego narzeczonego że odbierze mi dziecko, nie miałam mieszkania, pracy itd!Miałam 18 lat, mój partner mnie bił i zastraszał!Teraz jestem z normalnym mężczyzną z którym chciałabym mieć dziecko, ale zarazem się boję... z resztą nikt nie może wiedzieć co przeszłam naprawde tylko ja. Ale dziękuję za szczere wyznanie