Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borok

smutno mi

Polecane posty

Gość borok

smutno mi jak cholera,siedzę w domu chory i zniechęcony miałem urodziny pare dni temu nudne jak flaki z olejem nikogo nie było wszyscy dzwonili albo byli przed urodzinami na szybkiej kawie niby żeby nie narażać na koszty-gówno prawda,z teściami się pożarłem bo z moimi starymi koty darli i przecholowali,starzy się też wypieli i tylko służbowo ze względu na żone-a ja żone kocham i choćby to w ogień za nią.Żona nie umi zajś w ciąze niby wszystko ok z nami a dupa wychodzi-robiliśmy badania i ok,to normalny pech a nato wszystko rmf nie dzwoni z kasą niech to szlag-chce mi się wyć......pewno masz większe kłopoty.........

Gość tańczaca z wilkami 2
zgadłeś. mam większe. obżarłam się i brzuch mnie boli.

Gość borok
jacy znajomi-żartujesz

Gość fdsfdsf
Zaraz ci pomoge tylko przeczytam :):):):):)

Gość lilib=ibil
A ja się wczoraj dowiedziałam , że moja pieprzona koleżanka przespała się z moim facetem. Niezła zołza co ? Jestem wściekła bo to już nie pierwszy raz taki numer mi zrobiła

Gość cuda i dziwy.
mam gorzej. ogarnij sie i nie smuc.

Gość fdsfdsf
Sory ale nie da sie pomoc-przegrales zycie :(:(:(

Gość borok
sranie w banie ......teleranek , zawsze można coś zrobić-tańcząca z wilkami 2-po jaką cholerę tyle żresz,opanuj się dzieci trzeciego swiata nie mają co do ust włożyć i będziesz tłusta,przerwa miedzy palcami 90-byłem kawalerem długo 32 lata i byłem zadowolony-teraz mam żonę i kocham ją ale czy jestem szczęśliwy-a znajomych --zobacz ilu masz w necie znajomych ,zajdz do najbliszej knajpy i siądz przy barku do kogoś wez ciepłą herbate i powiedz klijetowi że nie mogłas więcej czytać tych porypanyhc rad w necie-których tez udzielasz :) (to twój pierwszy znajomy w realu nie schrzań tego),lilib=ibil-to twoja najlepsza przyjaciółka bo pokazuje ci jaki twój facet jest kretyn że cię zdradza kopni mu w zad i wystaw walizki jak kocha to za miesiąc masz go pod drzwiami skomlącego i wtedy ty podyktujesz warunki -na co czekasz az sam wywinie ci lepszy numer(ludzie trzymcie mnie),cuda i dziwy-no widzisz masz racje zawsze znajdzie się ktoś kto ma gorzej co nie znaczy że to akurat ma mie pocieszać -logiczne nie-ale nie znaczy że mam nie walczyć o siebie i o swoje,fdsdsf-wiesz co popatrz i to wszystko przez ciebie tak się uniosłem wcale nie przegrałem życia ani żaden znich a ty (będe grzeczny) nie masz nic twórczego do powiedzenia,przegrałem że co że starzy się poodwracali-spoko oni mają życie prawie za sobą a ja przed sobą dam rade i napewno jeszcze zdąże się dogadać a jak nie to i tak dam radę w życiu ludzie mi pomogą ale nie tacy jak ty....siema ludziska

Gość anka baranka 2 kije
borok w 100000000% POPIERAM! dupa w troki8 i brac sie za swoje zycie nikt inny nie zrobi tego za Was!! 🖐️

Gość borok
powinno tu być z milion takich wpisów ludzie -nie wy jesteście dla świata tylko świat dla was i życie będzie takie jakie wy sobie ułożycie-ja wiem że nie będe bogaty wiecznie zdrowy i wogóle ale czemu mam być nudny i marudny ,czemu mam się nie cieszyć drobnymi sprawami-uśmiechem sąsiadki ,dobrą kawą w kubku-zmierzły niech bedzie sąsiad niech o nim mówia gbur,a ja bede se radosnym biedakiem a może mi się odmieni:) może uda mi się coś z tymi moimi problemami zrobić :)

Gość głupia koza
a ja mam więcej problemow niż włosów na głowie i uśmiecham się :)

Gość borok
głupia koza -i oto w życiu chodzi i niech się hmurzy i niech leje i niech mówią że głupia -.........-nie ważne ,ważne ze wesoła

"Żona nie umi zajś w ciąze " A co to niby sztuka nabyta. Kobiety maja się nauczyć tego w jakis sposób jeśli tak proszę o dokładny przepis, będziesz pierwszym pionierem, który rozwiąże problem bezpłodności metodą NA UMIENIE ciekawe:)

Gość oddam ziemie w dobre ręce
borok Ale ty jesteś pierdolnięty piszesz że nie trzeba się użalać itp, że wy jestes cie dla świata kiedy twój topic brzmi SMUTNO MI po czym użalasz się jak to ci ciężko. Czegoś tu nie rozumie:o Masz rozdwojenie jazni?

Gość głupia koza
jak nie umi ,to trzeba podłożyć siekier pod łóżko........

Gość borok
crazy mary--:) :) :) ....

Gość borok
do dr Euzydora Aronson-wiem no wiem miałem napisać że nasze starania spełzły na niczym no ale mi tak sie wyklikało jak głupiemu chłopu no i wielkie chalo już tak nie śmigaj po mnie -daj spokuj taki miły dzień .. :)

prosze o wiecej takich topików :) łapie sie na tym ze czasem sie zdarzy taki dzień, słoneczko i mam ochote sie do kogos uśmiechnąć, chociażby do najbardziej zmierzłej sąsiadki :D szkoda ze takich dni jest mało, ale to życie trzeba szyć coraj gęściejszym ściegiem dobrych chwil.

Gość Hłaska
Ty rzeczywiście jesteś pierdolnięty borok. Najpierw mu smutno i oczekuje rady a teraz jedzie smutasom.

Gość borok
crazy mary-rusunki świetne fajnie sie bawisz a i muza na poziomie , Hłaska a ja się tak tylko zapytam gdzie ja tam napisałem pomóz do ciebie ,wyżaliłem się tylko i tyle czasem trzeba wyrzucić wszystko z siebie jak toksyne miłego dzionka Hłaska