Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKAKAKAKAKAA

TELEFON W o2

Polecane posty

Gość AKAKAKAKAKAA

JAK ZROBIC TANSZE POLACZENIA DO POLSKI TELEFON NA KARTE ANGLIA

Gość fhut6uj
2 lata temu to z o2 dzwonilam w weekendy za darmo ;)) ze stacjonarki place 0,5 pi na minute teraz;))

Gość yskusji TELEFON W o2
Czesc. Wydaje mi sie, ze wpadlem na ciekawa oferte – z komórki w O2 mozna dzwonic za 5c za minute. Do tej pory chodzilem do kafejek internetowych, uzywalem kart telefonicznych ale to jest najlepsze. Potrzebny jest telefon w sieci O2 (jesli nie masz komórki w O2, wystarczy wpasc do salonu O2 i przeniesc numer). Najlepiej jednak kupic O2 Speak Easy International Sim za €19.99, poniewaz daja €50 doladowania. Np. za polaczenia w Europie stawki sa takie: Zadzwon pod numer 1512 666 999 i rozmawiaj 5 minut za 35c, Zadzwon pod numer 1513 666 999 i rozmawiaj 12 minut za 65c, Zadzwon pod numer 1514 666 999 i rozmawiaj 17 minut za85c. To bardzo proste. 1. Z telefonu w sieci O2 zadzwon pod jeden z powyzszych numerów. 2. Wybierz numer docelowy. 3. Jesli nie wykorzystasz wszystkich minut nacisnij ## i wybierz kolejny numer.

Gość yskusji TELEFON W o2
Jesli masz tel w sieci O2 na kontrakt ,to dzwon do Polski za darmo w ramach darmowych minut 0844 825 2040 z tego samego nr mozesz dzwonic ze stacj BT na stacjon w Polsce za 5p/min 08448252040

Gość nalon32
ten bezplatny numer w O2 juz dawno nie dziala, o2 znoslo darmowe numery:( ja teraz dzwonie ze stacjonarnego za 0.5p za minute

Gość nalon32
chodzi mi o numer 08448252040

a ja ostatnio musialam wziac linie BT zeby zalozyc internet i przy okazji wykupilam sobie u nich pakiet miedzynarodowy. za dodatkowe 5 funtow miesiecznie macie 10 godzin rozmow do Polski. wazne tylko zeby nie przegadac wiecej niz godziny na raz, ale jak dochodzi 59 to wystarczy sie rozlaczyc i dzwonic ponownie. jak na razie jestem zadowolona. mam kontrakt z o2 ale niestety juz nie maja tanich numerkow do Polski :D

Gość talk
nie ma jak talk talk........ja mam neta, linie i rozmowy darmowe do polski francji usa i wiele innych

Gość Do talk
jakiego uzywasz programu aby dzwonic za free do USA??

Gość AKAKAKAKAKAA
ja mam w weekendy 10 pensow za minute na stacjonarny w tygodniu ok 25 pensow slyszalam ze ktos tam ma taniej ale nie wie jak to zrobic bo dostal karte od kogos jak przyjechal

Gość AKAKAKAKAKAA
talk talk to internet i telefon slyszalam ze tam jest opcja wieczory do polski i innych krajowa za free jednak ja net juz mam i nie moge wziac talk talk poza tym slyszalam ze tam jest ograniczone pobieranie chyba do 40 giga a nie mieszkamy sami i wspolokator twierdzi ze to malo ale nie przygada czlowiekowi i koniec

ja mam talk talk, internet i stacjonarny 20 F m- cznie place, a darmowe rozmowy do 36 krajow, w tym usa i kanada nawet na komorki bez ograniczenia i mozna jednoczesnie uzywac telefonu i i nternetu

Gość to nieźle
do Polski tez na komorki?

Gość talk
mam linie z talk talk plus broadband plus darmowe rozmowy, w Europie na stacjonarne a w USA i na stacjonarne i na cell phone

Gość talk
i moge i neta i telefon uzywac jednoczesnie, nie mam zadnych problemow ( jak na razie ) , gadam z POlska codziennie, z Usa i z Francja ( mieszana rodzinka ) i naprawde nam sie to oplaca, placimy miesiecznie ok 17 funtow

Gość talk
i pomyslec ze kiedys placilam linie tel z BT 10.50 plus internet z AOL 25 funtow !!! I nie mialam darmowych rozmow....

Gość damindo
T-mobile na karte,zwykly 5pikaczy/min bez zadnych dostepowych itd do tego jeszcze kilka smsow darmowych na poczatku ale nie wiem ile nie liczylem.tylko kodzik raz wyslac.pozdr

ja korzystam z sieci LEBARA ,mam 4 p na domowy i 9p na komorke z tel komorkowego.Dzwonie bez zadnych dodatkowych kosztow,polecam!

Gość M.a.m. skypa
W trojce(3) mam skype za free w telefonie.