Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 orsaiek

co sadzicie na temat orsaya?

Polecane posty

Go艣膰 orsaiek
pytam bo narzekacie na temat sieci贸wek niekt贸re a to jest taka typowa sieci贸wka i jak do niej wchodze to jest full os贸b i przymierzalnie zajete....mi osobiscie sie podoba chociaz troche jako艣c pozostawia wiele do zyczenia jak dla mnie...a wy co sadzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spodnie...
raz tam zrobi艂am zakupy - kupi艂am spodnie, eleganckie, czarne, o klasycznym kroju, zap艂aci艂am ok 150 z艂, po 3 miesi膮cach noszenia (nie codziennie, zeby nie by艂o) zmechaci艂y si臋 i wygl膮daj膮, jakby mia艂y z 10 lat intensywnego noszenia za sob膮... jutro ide je reklamowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wwiem
Jak dla mnie to nijaki sklep, kiepskiej jako艣ci materia艂y, wyg贸rowane ceny, do艣膰 pospolite kroje. Og贸lnie sieci贸wki s膮 to sklepy na si艂e reklamowane w wi臋kszo艣ci, znam mase lepszych a mniej znanych marek a lepszych tysi膮c razy, ale niestety s膮 to firmy jedynie gdzieniegdzie dost臋pne w polsce :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jeden z moich
ulubionych sklepow, napewno ma ciekawsze i lepsze rzeczy niz H&M czy ta nieszczesna tragiczna Zara :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmisery
lubi臋 g艂贸nie dlatego 偶e nei mam tam porblemu z rozmiarem.. ostatnio maja nawet 32 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki se
Ja uwa偶am, 偶e maj膮 ciekawe i 艂adne ubrania. Ale niestety jako艣膰 pozostawia wiele do 偶yczenia. Po praniu na bluzce odbarwi艂o materia艂 w jedym miejscu, nie m贸wi膮c ju偶 o tym, 偶e po kilku praniach ciuchy wygladaj膮 jak zwyk艂e szmaty. Dlatego ju偶 tam nie kupuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipiiiiiiiii
mi si臋 tam ubrania nawet podobaj膮 czesto tam kupuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blackcat
kiedy艣 mieli lepsz膮 jako艣膰 materia艂u - spodnie kupione z ok 4-5lat temu nadal s膮 w idealnym stanie. Teraz ju偶 rzadziej tam kupuje - co najwy偶ej jak膮艣 sukienke na pojedyncze wyj艣cie. Cena niestety nie jest proporcjonalna do niskiej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Bardzo lubi臋 ten sklep. Maja fajne ciuchy, modne, dobrze skrojone. Idealnie pasuj膮 na mnie i spodnie i bluzki i sukienki. Mam mn贸stwo ciuch贸w z orsaya. Jako艣膰- zalezy co. Najgorzej chyba swetry, wytrzymuj膮 sezon lub nieco d艂u偶ej. Mi to pasuje. Potem mam pretekst 偶eby kupi膰 nowe i zawsze wszystko na czasie. POLECAM. Du偶o lepsze i 艂adniejsze ciuchy ni偶 w h&m- chocia偶 tu te偶 troch臋 kupuj臋, cubusie, new yorkerze- zbyt m艂odzie偶owe i jakie艣 takie szmateksowe. Ciuchy w solarze, monari itp jak dla mnie zbyt sztywne. Wol臋 wi臋kszy luz i dlatego orsay mi pasuje. Mam 35 lat i zawsze dobior臋 co艣 dla siebie. Uchodz臋 za osob臋 dobrze ubran膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak zwykle zebrali si臋
c贸偶, bylejako艣膰. du偶y wyb贸r, nawet fajne fasony, ale jako艣膰 偶adna. tkaniny marne, wykonanie te偶 do kitu. nie m贸wi臋, 偶e nie mam ciuch贸w tej marki, bo kilka rzeczy mam. np. bluzka 艣wietnie si臋 trzyma, ale sweter po zimie nadaje si臋 co najwy偶ej do prac w ogrodzie, marynarka si臋 fatalnie zmechaci艂a. to troch臋 jak z produktami TIP, ARO czy BIEDRONKA. cz艂owiek wie, 偶e wi臋kszo艣膰 jest do kitu, ale i tak kupuje "偶eby sprawdzi膰". potem si臋 cieszy, 偶e zaoszcz臋dzi艂 na serku, bo zap艂aci艂 z艂ot贸wk臋 zamiast dw贸ch, ale zapomina, 偶e drug膮 z艂ot贸wk臋 da艂 za jogurt, kt贸ry by艂 tak niesmaczny, 偶e trzeba by艂o wywali膰. to taka "nibyoszcz臋dno艣膰". kupuje si臋 ciuch za grosze a potem wisi toto na cz艂owieku i straszy. :P no, ale 偶eby np. kupi膰 na lata sweterek w olsenie, to ju偶 trzeba wyda膰 minimum trzy st贸wki a za to s膮 trzy szmaciane swetry z orsaya! ( w kt贸rych wstyd przechodzi膰 do ko艅ca zimy). niby taniej, niby poczucie, 偶e dzi臋ki temu jest si臋 na bie偶膮co z mod膮, ale tak naprawd臋, to po prostu wygl膮da si臋 tandetnie i tyle. i tak wiem, 偶e jeszcze co艣 tam kupi臋... ech...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinder bueno
szmaty, tak samo jak reserved h&m masakraa

Udost臋pnij ten post