Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwienie maksymalne

Czy chude dziewczyny też lubią anal? Czy tylko te z pełnym tyłkiem?

Polecane posty

Gość anais ninja
ja bym ci mogła dac szansę,ale niestety robiłam juz rózne świństwa więc do ciebie nie pasuję.a pozycja na pieska to moja ulubiona więc lepiej uciekaj dziewiczy chłopcze :D

Prawiczku, gdybym kogoś pokochała, nie miałoby znaczenia czy uprawiłą już seksczy tez nie robił tego nigdy w życiu.

Gość anais ninja
prawiczku- wklej fotę, to może namówię jakiegos znajomego geja żeby cię wyleczył z fobii analnej

Gość anis ninja
prawiczku- oczywiście że tak. zresztą tacy co się najbardziej rwą do anala,to nawet normalnego seksu nie potrafia zapewnić więc nie ma co nieudacznikom tyłka nadstawiać, bo jak sobie ktoś z pipką nie daje rady to z tyłkiem będzie jeszcze gorzej. i w ogóle nie przejmuj się swoim prawictwem, bo faceci z doświadczeniem, żonacci po 10 lat są tak żałośni,że nikt się nie pozna, mozesz spokojnie utrzymywać,że miałeś 50 kochanek do tej pory

Gość anis ninja
o matko co ja robię? znowu gadam z prawiczkiem jak z realną osobą.

Gość anais ninja
haha- zgadza się, nie ma lepszej inwestycji w przEszłość niiż robienie prawa jazdy więc zapisz się na kurs! ja niestety jestem zadowolona ze swojego faceta i nie rozdziewiczam prawiczków po godzinach, chociaż jak tak dalej będziesz mędził na wszystkich topikach to chyba to zrobię zeby zapewnić wszystkim święty spokój

Gość anais ninja
no prawiczku, ale prostytutka to na pewno już po analu więc chyba nie dla ciebie agencja towarzyska..

Gość anais ninja
hehe. prawiczek przeszedł kolejną ewolucję! już teraz dziewczyna może być po analu byle tylko biedaka nie zmuszała do tego! za parę dni okaże się że prawiczek będzie błagał o seks analny na forum! ale nna razie się nie martw chłopcze- poiwszechnie wiadomo,że faceci bez prawa jazdy nie mogą uprawiać anala :D

haha prawiczek widze że nadal wymiatasz z ym tematem:P czyli już mogą być po analu, ale jazda, niedługo pewnie stwierdzisz, że w sumie moze być nawet facet zamiast laski:P ubaw przedni mam z ciebie zawsze, mały:) bijesz wszystkich na łeb na tym forum:D

Gość anais ninja
prawiczku sam się prosiłeś o kpiny z powodu braku prawka no to jak chłopcze, jesteć już gotowy na miłość analną?

Gość anais ninja
w sumie wystarczy jak rowerem potrafisz jeździć. a gdyby halle berry zaproponowała ci sex analny, to byś odmówił? :D

Gość anais ninja
a kto ci się podoba?

Gość anais ninja
nie ściemniaj. albie byś nie odmówił:)

prawiczek rozczulił nawet moje zatwardziałe i zwyrodniałe serce :) Chłopie tak trzymaj, ale nie za długo bo Ci życie minie koło nosa i potem będziesz żałował tych wszystkich ANALI które mogłeś zaliczyć...

Gość anais ninja
oj wcale cię nie przekonuje tylko się drażnię. zdecydowana większość kobiet nawet nie lubi anala. usiłuję obnażyć tylko twoją prawdziwa naturę. no i widać że dla niezłej laski zrobił byś praktycznie wszystko..:D

Gość anais ninja
jaszczur- nikt tu nie twierdzi że bycie dziewicą to jakaś atrakcja. nawet najsłynniejszy prawiczek kafe ma dość swojego stanu

Gość anais ninja
na anal z alba byś się nie zgodził? serio?

Gość anais ninja
oj prawiczku. widać, że te twoje zasady nic nie warte.

Gość rozpustnik
prawiczek a co na to ksiadz ??? spowiadasz sie z tego brudnego grzechu

Gość rozpustnik
wiec ksiedzem nie zostaniesz, mam pytanko ... jak znajdziesz se laske a pewnie mało prawdopodobne ze bedize t oateistka co najwyzej wiezaca niepraktykujaca ale bedize chciala slub w kosciele / cerkwi to co wtedy ?? jak widzisz ta sytuacje ?? biezecie tylko cywilny mimo ze podobno kazda laske chce sie ubrac w biala suknie. rebus , jak tu zrezygnowac z wiary w boga na żecz innej osoby, jak wychowywac dzieci.

Gość rozpustnik
osobiscie namwaiał bym swoja druga połówke na slub w kosciele, ale jak go wziasc nei masz metryki chrztu i innych pierduł.

Gość rozpustnik
hmm z tymi pedałami w czarnych sukienkach nigdy nie bedziesz.mial spokoju