martini_86 0 Napisano Październik 8, 2008 mam pytanie czy w momencie jak zrobię 1 lub2 dni przerwy zamiast 7 i zacznę brac nowe opakowanie tabletek to czy dostane okres?bo zelezy mi aby go nie bylo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Październik 8, 2008 zalezy ci by nie miec okresu??????????/ wiec bierz dwa opakowania pod rzad:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini_86 0 Napisano Październik 8, 2008 dzieki ze mi powiedzialas;/....chodzi o to ze zamulilam i mam dzis 1 dzien przerwy...i chce zaczac brac od jutra po to aby nie miec okresu ..ale czy to bedzie dzialac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Październik 8, 2008 hmmm czyli musisz postepowac tak jak w przypadku pominiecia tabletki ponizej lub powyzej 24 h patrz ulotka jak postepowac wtedy,ale sie zabezpieczac wtedy trzeba przez tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunianka23 Napisano Październik 8, 2008 no albo wez dzis!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach