Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamawiktorkaa

czy ktoś rodził w ŻYRARDOWIE???

Polecane posty

witam serdecznie , jestem w 32 tygodniu ciązy , ciągle jeszcze nie wiem gdzie będe rodzić ale ze względu na to ze mieszkam blisko zyrardowa to chyba wybiore ten szpital , niestety z tego co wiem chyba nie cieszy sie zbyt dobra opinią, czy któras z pań tam rodziła i może sie obiektywnie wypowiedzieć? z góry dziękuje i pozdrawiam.

nikt nie rodził??

Gość jfdfjgdjf
iza--- Położne straszne suki,oschłość,nieludzkie traktowanie podczas porodu i po nim.Podobnie lekarze.Atmosfera straszna,nagonka na karmienie piersią kosztem zdrowia nie tylko psychicznego ale i fizycznego matki i dziecka!!!! Nie będę się rozpisywać,ale wymienie Wam najbardziej karygodne zachowania tamtejszych "lekarzy" i "położnych": siostra przyjechała z rozwarciem 4 cm-na dzien dobry oschłe traktowanie, polecenie przebrania sie w koszulę i.....czekanie na korytarzu.....Siostra weszła na sale porodową z wystającą juz główką dziecka!!!!!!!Nie zbadał Jej przy przyjęciu do izby przyjęć żaden lekarz, jedynie położna!!Podczas porodu,tzn.3 fazy porodu, bo przeciez 2 odbyla na korytarzu-sama,bez jakiegokolwiek zainteresowania-teksty typu"przyj lepiej,bo jak tak dalej to dziecko udusisz".Po porodzie zabrano dziecko,nikt nie poinformowal Jej co sie z nim dzieje.Po 5 pytaniu ktorejs z kolei pielegniarki poinformowano Ja laskawie bardzo lakonicznie,jednozdaniowo.Nie miała w ogole pokarmu,nic,nawet siary.Przystawianie nic nie dawało.laktator,zioła,woda mineralna, a te suczyska caly czas kazaly Jej dziecko -głodne i słabe,ktore nie mialo sily plakac przystawiac!!!Dziecko,ze wzgledu ze wczesniak nie mial odruchu ssania a one swoje:ma karmic piersią.Dziecko dopiero 2 dnia pobytu w szpitalu zostalo nakarmione mlekeim modyfikowanym!!!!Przez 2 pozostale dni bylo karmione dozylnie glukozą!!! Wiele by jeszcze na ten temat pisać.Siostra uslyszala od lekarza ze"urodziła byle co i do rodzenia się nie nadaje".Atmosfera straszna.TO DZIALO SIĘ W ERZEZ NACISKU NA RODZENIE PO LUDZKU.TE SUKI I CI SK**WIELE CHCĄ TERAZ PODWYŻEK!!!!Jestem wściekła,dzwonilam do rodzic po ludzku,ale nalezy podac swoje dane.siostra jest samotna matką, moze liczyc w krytycznych chwilach,wtmagających szybkiej interwencji jedynie na siebie i w razie choroby dziecka musi jechac do tego samego szpitala, do tej samej "pani doktoreczki" ktora powiedziala jej,ze to siostry wina ze nie karmi piersia, ze dziecko ma zle wyniki krwi bo siostra miala zle wyniki krwi w ciazy i tak dalej. To straszne,ale ujdzie to im wszystkim na sucho.wiele osobo ostrzegalo moja siostrę, ten szpital ma straszna opienię i to ciągnie się od zawsze!!!!Siostra łudzila się, ze tak nie będzie-oczywiscie niestety ,myliła się. Jedyne co mogę zrobic to ostrzec inne kobiety przed tym bezwzględnym miejscem i pseudo lekarzami, poloznymi . 14:23 dawaj jeszcze mieszkam w Żyrardowie ale ani przez moment nie pomyślałam żeby tam rodzić ! 14:28 hsijkhid Tytuł Rodzić po ludzku to efekt ankiet wypełnionych przez lekarzy ze szpitala którzy chca to miano dla szpitala uzyskac.Teraz w co drugim szpitalu takie traktrowanie.I chca miec 3000zł na rękę. 14:28 iza--- Właśnie...Jednak siostra ma wyjątkową sytuację-mieszka sama, ojca dziecka nie ma( i tak jest o wiele lepiej), ja mieszkam w Warszawie i sama mam małe dziecko.Chodziła prywatnie przez całą ciążę do baby, ktora tam pracuje,placila slone pieniądze, a tamta jak siostra do niej zadzwonila ze wody odeszly w domu, anemicznym tonem powiedziala zeby do szpitala jechala i na tym sie jej zainteresowanie skonczylo.....Naprawde wiele by pisac o złych ludziach,ktorzy tam pracują.Siostra nigdy nie zapomni jak podczas rodzenia byla sama na korytarzu,a polozna przechodząca tamtedy powiedziala"jak bardzo boli to se kucnij" i przyszla za jakis czas, gdy juz glowka wystawala....mam nadzieje ze kiedys tych ludzi spotka kara za to co robią,a wlasciwie jak robią 14:30 elita83 szlag mnie zaraz trafi!!! nakopalabym ich wszystkim no naprawde mnie szlag trafi.. nie denerwuj sie elka. bo dziecko zaszkodzisz.... ok ide poczytac jakies dowcipy albo co.. [url=http://www.suwaczek.pl/ ]http://www.suwaczek.pl/cache/9e313939f7.png 14:33 iza--- Jak slysze o podwyzkach dla lekarzy, dla poloznych to mnie krwe zalewa.Z bezsilnosci łzy się tylko do oczu cisną.Paulka nie moge uwierzyc, ze tak Ci powiedzili....Ja sie z takim traktowaniem nie spotkalam, ale musialaby byc skarga oficjalna na ten szpital zlozona, oni powzieliby dalsze kroki.Tak przynajmniej ta pani przez tel .mowila./Jednak ja sie wycofalalam,a wlasciwie moja siostra-ona chce o tym koszmarze jak najszybciej zapomniec.Troche nie daje jej to zrobic antybiotyk,ktory bierze juz miesiąc(tyle od porodu minelo).Jest cala porozrywana,poharatana.Tak ją doktorek dobrze zszył ze popekalo wszystko i zaropialo.Teraz znoiw boli , bo musi chodzic prywatnie do innego lekarza.I tak kur...do zaj**ania.Sory za wulgaryzmy,ale ja przy tym temacie nie umiem s\inaczej!!!!!!!! 15:04 iza--- Mnie najbardziej w tym wszystkim rozwala fakt, że tacy ludzie jako pierwi wyciągają łapy po pieniądze, krzyczą o podwyzkach, bo przeciez tak ciężko pracują.....Państwowo traktują ludzi jak przedmioty, prywatnie umieja byc mili, empatyczni-ludzccy.Wiem, ze nie mozna dac sobie wejsc na glowe i ludzie mogliby wykorzystywac cudza dobroc, ale ja nie chce przesady,.ja chce normalnosci i godziwego traktowania.Kobieta w ciazy,kobieta rodząca wymaga tego szczegółnie!! 19:31 ja mogę powiedzieć nie polecam szpitala w wołominie tragedia niekompetencja popierdoły a mało co skrzywdzili mi dziecko cesarka po 16 godzinach od odejcia wód a po porodzie moja mała w inkubatorze a oni szmaty

Gość kornelia kkkj
ostrzegam wszystkie kobiety-róbcie wszystko zeby tam nie rodzić!!!!!

Gość głupotygadacie
a ja tam urodziłam trójke dzieci, rodzą tam moje kolezanki i siostra tez 2 urodzila i zyje , wszystko w porzadku , elkarze moze nie za mili ale położne super , pomocne, w zadnym szpitalu nie ma rarytasów, no chyba ze w prywatnej klinice

Gość kornelia kkkj
nioe zgodze sie.A argument ze pani rodzila tam 3ke dzieci i rarytasow nie ma w zadny szpitalu neguje juz na zien dobry pani wypowiedz.... szacunek-to nie rarytas!!

Gość głupotygadacie
to jest tylko moje zdanei o tym szpitalu , kazdy moze mieć odmienne , gdyby mnie tam spotkała jakaś przykrość to pewnie też bym negatywnie sie wypowiedziala na ten temat.