Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wazne

ciaza wytrysk itp

Polecane posty

Gość Nie wazne

:] wczoraj kochalam sie ze swoim chlopakiem podczas stosunku pekl nam kondon a w tym czasie akurat on mial wytrysk czy moge byc w ciazy jesli okres zaczal mi sie 26 wrzesnia skonczyl ok3 pazdziernika a wiec czy mialam wtedy dni plodne bo juz sama nie wiem jak obliczyc to a i czy te tabletki 72h sa na recepte? i czy nie szkodza zdrowiu bo sa na hormonach

Gość Na moje to
płodnych dni nie miałaś jeszcze, ale plemniki w ciele kobiety ok 72 odz żyją, także wszystko jest możliwe.

dla spokojnosci wez lepiej postinor...skoro skonczyl ci sie 3 to znaczy ze dzis jest 11 dzien cyklu...ja zaszlam w 8 dzien czyli 3 dni po okresie.....! wiem ...jestem wyjatkowa...ale dlaczego w takiej dziedzinie? buu

Gość Nie wazne
Okres skonczyl mi sie 30 .. wrzesnia ..

Gość Nie wazne
Podobno POMEN to oczyszcza czy cos takiego..

Gość Nie wazne
Jutro załatwie kogos i pujdzie i mi ząłatwi recepote na to..

lek jest na receptę - co do skuteczności podobno duża natomiast skład mniej więcej odpowiada 2-tygodniowej dawce środków antykoncepcyjnych - więc nie jest źle

Gość tomek240024
a chłopak obrzezany?

przeciez kazda kobieta ma inaczej plodne!!!!!! niektore w 14 dzien cyklu i tak najczesciej pisza ze tak jest, a np ja mam juz w 9 dzien cyklu... takze spoko moglas trafic

Gość Nie wazne
Byłam u giekologa .. podał mi te tabletke.. i zjadłam ją .. on obliczyl ze prawdopodobnie nie miałam dni płodnych ale na wszelki wypadek zjadłam;p

Gość WAZNEEE
Mam podobny problem. Bzykalem wczoraj moja laske w kondonie, bo inaczej ona nie chce. Ja mowie, ze ja kocham i dlatego sie zgadzam, ale to sciema, nie mam nic innego do dymania to udaje zakochanego. I wlasnie tez nam jebnela guma. Okres jej sie zaczal 26 wrzesnia a skonczyl ok 3 pazdziernika. No ale byla dzisiaj u ginekologa. Dostala tabletke i zjadla ja. Lekarz obliczyl ze nie miala dni plodnych, ale na wszelki wypadek ta glupia baba to zezarla. Rzucic ja? Jeszcze idiotka sie zastanawiala czy jesc, bo to hormony itp...

Gość Nie wazne
Niee wiem.. xD wiesz ja gdybym była na Twoim miejscu to bym jej nie żucila ... hehe ;p no wiesz moj mnie kocha to mnie nie żucił ;p

Gość fffffffffffffffffffffeee
ty się kurwa naucz najpierw po polsku pisać, a później się ruchaj

Gość Nie wazne
Wiesz co?? c*uj Ci w ... jak Ci cos nie pasuje to nie wchodz na tego posta;/