Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulka jjkkkkk

To chore,....

Polecane posty

Gość biedulka jjkkkkk

Dwie ciąże.. dwa razy Mnie żle potraktowal.. bez entuazjazmu i zainteresowania, wiele razy w mniej ważnych sytuacjach olał.. byl zimny.. oschły, nie szanował nikogo.. A ja po 4 letnim związku, który byl naprawde udany, dopiero niedawno zaczeło sie psuć, od pierwszej ciązy (niby mówił o slubie itc. ale wolal swoje hobby niz zainteresowanie moją osobą, nawet gdy poroniłam- 2 krotnie). Nieiwem może ja to wyolbrzymilam, nie weim, ale czulam sie zle obok Niego.Czulam że mnie zostawia z problemami.Wkońcu odszedł, a ja ciągle myśle o Nim i Go kocham, wspomianma całe te 4 lata, kiedy byl cudowny, zawsze moglam na Niego liczyć.. To chore.Usprawiedliwiam że to ta ciąza go zmieniła bo faktycznie od tego momentu się zmeinił).

Gość biedulka jjkkkkk
Może ja to wyolbryzmiłam, moż enie powinnam po facecie spodziewać się tak wiele?? Wkońcu mowił o slubie, pisal raz dziennie z zapytaniem jaks ię czuje?? Ale z drugiej strony wiedzial że to typowa wpadka, że siedzę i rycze calymi dniami, jak poronilam i poszlam do lekarza, to niby zadzwonil, przyjechal, pocieszal. Ale wcześniej do momentu kiedy nei poronilam, potrafil się nieodzywac..itc. Nie wiem może to moja wina??

Gość biedulka jjkkkkk
Powiedzcie to moja wina??

Gość Nie rozumiem ciebie
Przeczysz sama sobie, mówisz, że olał ciebie jak bylas w ciąży i poroniłaś, a potem mowisz, że było cudownie Jeżeli wg ciebie ktos kto olewa ciebie i wasze wspólne problemy jest cudowny to gratuluję takiego związku widzę, że idealizujesz jego, a fakty są niestety inne, więc spójrz prawdzie w oczy i zaczni żyć ... Ciesz się, że wasz związek to oprzeszłość Poznasz kogoś kto ciebie bedzie kochal i diopiero zobaczysz co to znaczy kochać i być kochaną, powodzenia PS Nie ma nic gorszego jak zamknąć się w klatce z nieodpowiednim facetem 🌼

Gość Nie to nie twoja wina
Trafiłas po prostu na nieodpowiedniego faceta, na zwykłego drania, ktory nie zasługuje na ciebie Nie raz tak bywa, ale wszystko przed tobą, bedziesz jeszcze szczęśliwa Dobrze, że z tamtym draniem nie jesteś, masz szczęście Tego kwita to pół świata ... nie on jeden na świecie

Gość Zamień tego drania na lepszy
model i bądź szczęśliwa to ścierwo niewarte ciebie