Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiisssnnnie

Jakie powinno byc prawidlowe cisnienie?

Polecane posty

Gość Adakil
Osobom starszym polecam choćby Senior. Na pewno to musi być automat z dużymi klawiszami a nie jakiś mikro na którym nic nie widać, moi dziadkowie go używają i są zadowoleni.

Gość kinga1990x
Duży wyświetlacz ma Senior i tak samo przyciski są spore, łatwo wszystko włączyć/wyłączyć itd.

Gość gość
Jak ktoś potrzebuje większego ciśnieniomierza gdzie wszystko widać jak na dłoni to Sanity Senior jest bardzo okej, idealny dla seniorów właśnie ale nie tylko.

Gość gość
Warto było kupić Seniora dobra jakość, prosta obssługa, wyświetlacz z dużymi cyferkami i faktycznie mocnym jasnym blatem

Gość gość
Rodzicom kupiłam Senior bo im się stary automat zepsuł i są happy, ponoć ten jest dużo szybszy i też mankiet tak nie wwierca się w ramię jak przy poprzednim ciśnieniomierzu

Gość gość
Zadowolona jestem z tego jak mierzy Senior, inna rzecz to wyświetlacz który jak na mój wzrok jest idealnie czytelny i jasny.

Gość gość
Przy takiej codziennej kontroli ciśnienia sprawdza nam się Senior, pamięć jest naprawdę rozbudowana tutaj bo zapisuje ponad setkę wyników, więc przy dwóch osobach można faktycznie monitorować sobie zmiany

Gość gość
Mamie sprezentowałam tego Seniora i mówi że mierzy jej dokładnie. Duży wyświetlacz, ogólnie wszystko wygląda bardzo elegancko, stylowo.

Gość gość
Dobrze że kupiłam tacie model Senior. Wcześniej miał ciśnieniomierz na którym ledwo było widać cyferki, teraz ma wszystko widoczne jak na dłoni.

Gość anna
Dnia 11.10.2018 o 16:26, Gość gość napisał:

Dobrze że kupiłam tacie model Senior. Wcześniej miał ciśnieniomierz na którym ledwo było widać cyferki, teraz ma wszystko widoczne jak na dłoni.

Tez polecam