Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiateria

PIGUŁKA GWAŁTU ??

Polecane posty

Gość kasiateria

Witam.. Chciałam się popytać dowiedzieć czy ktoś też tak miał ... Bylam na imprezie i wiadomo jak to impreza 1,2 piwka noi na 3 się skończyło nagle zaczeło mi się krecić w głowie i od tamtej pory nic nie pamietalam mniej wiecej od godziny po 2.oo - 10.oo rano bo o tej godzinie się znalazłam w domu..co myslicie na ten temat.. PS.do tych co dosypują dziewczynom kobietom.. niewiem co w tym fajnego jest widzieć dziewczyne nacpaną i sie nabijać z niej chcecie idzie do burdelu tam mozecie poruchac..

Gość xanx
W burdelu musieli by zaplacic a naiwnych i darmowych (czy za jedno, 2, 3 piwa t na peczki). A na przyszlsoc to kupuj piwa sama i nie zostawiaj ich bez opiki. Do gardla nikt ci nie dosypie zadnej pigulki.

Gość kasiateria
jak zwykle nie dostalam tutaj konkretnej odpowiedzi..czy to mogła być tabletka gwałtu jesli nie to co ?

Gość xanx
Masz slaba glowe i film ci sie urwal (ale na boga? po trzech piwach?) albo ktos ci wsypal jakeis gowno (niekoniecznie pigulke gwaltu). Martw sie lepiej czy ktoc sie nie zgwalcic faktycznie i jakims gownem nie zarazil.

Gość xanx
A w ogole to chyba sama tam nie bylas?! Wiec popytaj znajomych cp sie z toba dzialo w tych godzinach.

Gość kasiateria
bez przesady bo 3 piwach zebym tak miala .. :) bo wiem ile moge wypic ile nie ...z tego co wiem pojechalam nad wode ze znajomymi moimi i nic sie nie wydarzylo tylko nawet nie pamietam jak sie tam znalazłam szkoda słow :(

Gość xansx
No to wspolczuje znajomych skoro zadne sie nie przyzna dlaczego urwal ci sie film.

Gość kasiateria
nie nie oni bo oni po mnie przyjechali z tego co wiem .. ktoś musiał w srodku tylko nie wiem czy to to czy inne gówno