Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mola125

Drogie kobietki, prosze o rade...

Polecane posty

witam, mam pewien problem, a raczej pytanie i prosze Was bardzo serdecznie o rade, i rozwianie moich watpliowsci. A mianowicie w okolicach maja wzielam zastrzyk antykoncepcyjny, ktory dziala przez trzy miesiace. Termin nastepnego mialam na lipiec, ale nie bylam wiecej na tym zastrzyku. W okresie miedzy majem a czerwcem mialam plamienia przez okolo 2-3 tygodnie. I od tamtej pory az do dzis nie dostalam okresu. moje pytanie brzmi czy jesli nie mialam miesiaczki to czy mogge zajsc w ciaze? z gory dziekuje za odpowiedzi, moze ktoras z Was byla w podobnej sytuacji i cos mi poradzi. dziekuje i pozdrawiam

jaja sobie robisz? :O prowokacja 😴 jesli mialas zastrzyk w maju(ktory ma miec skutecznosc 3- miesieczną ) to po cholere kolejny zastrzyk w lipcu? to raz, a dwa nie mając okresu od czerwca , a mamt pazdziernik (czyli 4- miesiace) nie zrobilas testu? ?

Gość ko
hm...pierwsze slyszę o zastrzyku antykoncepcyjnym.. ale jeśli coś takiego jest, to powinnaś wiedzieć jaką to ma skutecznośc czy 100% czy 70%nie zajscia w ciaze , jezeli nie masz 100-tu % ze zastrzyk ochroni przed ciążą to trzeba stsowac prezerwatywy;) pozatym, radze iść do lekarza, ginekologa, on napewno rozwiąrze wszelkie wątpliwosci.

ja mieszkam w anglii i tutaj takie zastrzyki antykoncepcyjne sa normalna metoda antykoncepcji. Pierwszy zastrzyk mialam w maju,a drugi mial byc w lipcu, ( przy pierwszym zastrzyku nie sa ta pelne trzy miesiace). zastrzyk ma pewnosc 100%. Bylam u lekarza, ktory powiedzial mi ze taki dlugi brak okresu po tym zastrzyku moze byc normalny. ale moje pytanie brzmi, czy jesli nie mialam przez 4 miesiace okresu, na przyklad jesli nie mialam go w czerwcu to czy moglam zajsc w ciaze w tym miesicu. i kazdym pozostalym w ktorym nie mialam miesiaczki. z gory dziekuje za odpowiedz.

przepraszam, troche mi sie miesiace pomylily. czy jesli nie mialam okresu juz po zakonczeniu dzialania zastrzyku, czyli w sierpniu, wrzesniu , to czy moge zajsc w ciaze. dziekuje i pprzepraszam