Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klunia1912

Czerwcówki 2009 w UK!!!

Polecane posty

Hallloooo mieszkam w UK i właśnie test pokazał magiczne dwie kreski - wreszcie się udało! świeżutkie ciężaróweczki z Wysp wpisujcie się to topik dla Nas:-))))) Razem zawsze łatwiej!

Gość myszka-1979
hej klunia!! szczere gratulacje!! Własnie przegladałam topiki i natknełam sie na Twoj, ledwo zaczety:-) dołaczam do Twgo grona bo ja rowniez jestem w mojej pierwszej wymarzonej ciazy!!! wszystko jest dla mnie nowe!!! Troche mnie zaskakuje system zdrowotny w uk no ale musze sie dostosowac:-) jak sie czujesz? to Twoja pierwsza ciaza?

Gość Ona__Edinburgh
witam i pozdrawiam, jestem czerwcówką 2007 :D 🌻 :D

Hej Myszka, Gratuluje zaciążenia:-)!!!!! Ponieważ mój topik nie bardzo się rozkręcał, dołączyłam do grona mam zarówno z UK jak i z PL na który Cie serdecznie zapraszam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3843683&start=780 To moja druga ciąża, moja córeczka ma rok i 11 m-cy:-))) Co do systemu opieki nad ciężarnymi to rzeczywiście szok! W jakich okolicach mieszkasz w UK? Ja na północy, przy Newcastle. Jeśli masz czas i ochotę to chętnie poklikam z Toba w wolnych chwilach na gg, może będę potrafiła Ci coś doradzić czy podpowiedzieć, w końcu pierwsza ciążę mam za sobą;-)))))) Mój nr gg: 9763116. Serdecznie Pozdrawiam Monia.

Hey!! Jestem w 6 tym tygodniu i strasznie przerazona... Bo roznice w dbaniu o kobiete w Polsce a w Uk sa calkowicie inne. Czy ktos ma z Was doswiadczenie??? I jesli tak to jakie??? dziekuje i pozdrawiam :)

witam! to moj 11 tydzien:). to moja pierwsza ciaza, wiec nie mam porownania do warunkow polskich. ale jak dotad jestem zadowolona z tutejszej sluzby zdrowia. 3,12,08 mam pierwsze usg. pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!:)

Gość mysza2828
I ja ciążowa, termin mam na 1 czerwca i spodziewam się dziewczynki. Jeszcze nie jesteśmy pewni co do imienia, ale chyba będzie Maja :) Macie już wyprawkę? Dziewczyny, szukam tez jakiejs stronki - portalu dla mam. Są tu jakies takie polskie? Mozecie cos polecic? Antytalent jestem jesli chodzi o wyszukiwarki :/

Gość mymamy.czo.pl
wskakuj na mymamy.czo.pl tam są same mamy z UK już doświadczone i ja ;) czyli czerwcówka 2009 :D zapraszamy