Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

devils girl

o Dubaju i nie tylko

Polecane posty

Gość d86....
JA!!!!........ale dopiero za 6 lat... :-(

Gość d86...
po pierwsze musze skonczy studia tutaj- jestem juz/dopiero na drugim roku, do tego jeszcze magisterkie- kolejny rok.dwa lata po drugie musze dotac brytyjski paszport ( za 3 lata) i moj chlopak musi go dostac i akurat on dostanie go za 6 lat.... dlatego wlasnie jeszcze 6 lat musze czekac.

Gość matryca
A co Was pociąga w tym kraju? Piekielnie gorąco, dosłownie piekielnie, drożyzna, etc. Tam można tylko na zakupy wpaść i uciekać, ale mieszkać...? ;)

ja tu mieszkam juz 2 lata i nie jest wcale tak zle :) a co do drozyzny, to ceny mieszkan moze nieco wyzsze niz w Polsce, zarobki za to duzo bardziej obiecujace... prosta matematyka. pozdrawiam

Gość d86...
to ci zazdrosze devils girl !!!! ja mieszkam w Londynie, i czasami juz nerwicy dostaje z tymi ludzmi tutaj- glupie ,niepotrzebne zaczepki,chamstwo ,pijanstwo,brak kultury.... ale coz , musze sie jakos jeszcze przemeczyc....

Gość do d86
A myslisz, ze w Dubaju to nie ma chamstwa? nie ma raju na ziemi, a ludzie to nie aniloy - nigdzie.

d86 🌼 chamstaw i pijanstwa raczej sie na ulicy nie widzi. w knajpach owszem jest pijanstwo, ale raczej nie ma przesady w tym :) duza zaleta, to to, ze mozna sie tu czuc bezpiecznie :) ostatnio bylam w Warszawie to po zmroku strach troche. tu sie tego nie czuje. ale jak wszedzie tak i w Dubaju mozna znalezc sporo minusow. ale zycze Ci d86, zeby Ci sie Twoje dubajowe marzenie spelnilo. dziwi mnie tylko czemu czekacie na brytyjskie paszporty zamiast przyjachac korzystajac z polskiego.