Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhu pomocy

dlaczego moj 5m-czy syn budzi sie w nocy?

Polecane posty

Gość juhu pomocy

Witam Mam maly problem a mianowicie co moze byc przyczyna ze moj synek wybudza sie w nocy? o godz 21 dostaje kaszke i juz ok 2-ej wybudza sie. Wczesniej (tj gdy podawalam mleko) potrafil przespac cala noc. Nie wiem co moze byc przyczyna. Drogie Mamusie pomozcie.

Gość kawarozpuszczalna
zęby

Gość juhu pomocy
nie to jeszcze nie zeby.

podaj mu herbatke.Może tylko pić mu sie chce? MOŻE TO TEż ząbki i mu przeszkadza w śnie dlatego sie budzi...wiesz 5 mies to dobry czas na ząbki :) ALE SPRÓBUJ Z HERBATką.

Gość juhu pomocy
dziekuje. Bo nie sadze zeby byl glodny:). A moze ktos jeszcze mi cos poradzi. Dziekuje i pozdrawiam

a skąd pewność że to nie zęby? mój syn piszczał już na 3 tygodnie przed ich wyjściem, a szczerze powiedziawszy nie widziałam specjalnej różnicy w dziąsłach

... może to na ząbki... mój synek tez się często budzi w nocy, zamiast herbatki daję mu przegotowaną wodę, trochę popija i zasypia dalej, powodzenia!

Gość juhu pomocy
bylam z maluszkiem na wizycie kontrolnej. Po dziaselkach nic nie widac nie marudzi nie wpycha zabaweczek do buzi. Ale moze to faktycznie na zeby. Czyli nie podawac dodatkowo mleka a jedynie wode lub herbatke tak?

Gość juhu pomocy
a moze kaszka jest za bardzo ciezkostrawna? Bo po kapieli wypije butle i od razu zasypia?

Gość kkasiaaa
to normalne że 5 miesieczne dziecko wybudza sie w nocy, kobieto! moja ma rok i budzi sie nieraz dwa razy..

juhu pomocy a może źle sie czuje po kaszce? moja mała po mleku spała całą noc a po kaszce budziła się i płakała. Zaczęłam jej ponownie podawać mleko, przeszło jej. Teraz wieczorem bezwzględnie ok. 18 wypija koperkową herbatkę lub rumianek i jest spokój :)

kaszki ryżowe lub pszenne pęcznieją w żołądku i może boli ją brzuszek? kiedy jest głodna, sporo wypija a potem to nabiera objętości .

Gość bo nie ma 5 lat
a 5 miesiecy

Gość Masz racje bo nie ma 5 lat
A dopiero piec miesiecy

moja córka ma 5 miesięcy i też potrafi wybudzać się kilka razy w nocy tylko po to żeby zaraz zasnąć, oczywiście je dwa razy jeszcze ale inne pobudki to też nie wiem czym są spowodowane - mozliwe że zęby, swędzą ją dziąsła i nie może sobie z tym poradzić.zasypia mi koło 20 a o 22 już pierwsza pobudka i potem średnio co 2h a od 4,5 rano spania praktycznie już ma:( cóż macierzyństwo...

Gość tańcząca
A może zmień kaszkę? Polecam kleik kukurydziany Nestle, może będzie lepiej mu służył

Gość juhu pomocy
Dziekuje za rady pozdrawiam i mam jeszcze pytanie nowlasnie czy mozliwe zeby po kaszce tak sie wybudzał? po mleku byl bardziej spokojny. Tez tak sobie mysle ze chyba tak kaszka jest dla niego ciezkostrawna. Moze podac ja wczesniej lub polowe zalecanej dawki? ja wiem ze to jeszcze maluch. Ale spal mi juz ladnie i od jakiegos tygodnia tak sie dzieje. Moze to przez te kaszki. a kleik jest lżejszy?

Gość kobieto to normalne
ze takie małe dziecko budzi się w nocy !!!! takie są uroki macierzyństwa...... wstań, daj mleko (najlepiej cyca) i idz dalej spać.