Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olajhjh

seks a ciaza

Polecane posty

Gość olajhjh

czy seks w ciazy jest bezpieczny lub masturbacja??? czy uzywanie kulek lub wibratorow zaszkodzi malenstwu?

Gość olajhjh
a jednak sa ludzie nie normalni

Gość olajhjh
a jezeli chodzi o gre wstepna to jak myslisz a wibrator?

Gość daj mi klapsa
jesli ciąza nie jest zagrozona to nie ma przeciwskazań do seksu, ale przyzwyczajajcie sie juz w pozycji bocznej bo jak bedziesz miala nrzych to misjonarska i na pieka odpadaja, a i na jezdzca chyba bym nie próbował. kulki to moze sobie daruj.

Gość daj mi klapsa
nie no chyba mozesz sie tyle powstrzymac od zabawek.

Gość olajhjh
no wlasnie dla mnie najgorsza jest boczna a najlepsza od tylu dlaczego ta nie?

Gość daj mi klapsa
bo jak brzuch urośnie to bedziecie na niego uciskać . no chyba zeby na stojaka a nie na łóżku...? zapytaj swojego ginekologa.

Gość olajhjh
ok dzieki za rade

mam pytanie, jestem na poczatku 2 miesiaca ciąży i boli mnie strasznie 5-10 min dół brzucha po masturbacji, prosze o powazne odpowiedzi dlaczego tak się dzieje...

Gość olajhjh
pewnie rozciaga ci sie macica ale lepiej zglos sie do ginekologa

Gość olajhjh
i jeszcze jedno jezeli brzuch tak cie boli jak na miesiaczke to sa skurcze ktore moga sie zakonczyc tragicznie i zaprzestan tej przyjemnosci i idz jak najszybciej do swojego ginekologa jak zalezy ci na dziecku

Seks i masturbacja w trakcie ciąży są zupełnie bezpieczny. Nie niosą żadnego ryzyka. Ściany pochwy nie przylegają do macicy więc bezwzględu na to jak naciągasz pochwę, nie wywołuje to nacisku na macicę i znajdujący się wewnątrz płód.

Gość olajhjh
tylko ze w pierwszym trymestrze rozciaga sie macica bo dzidzius robi soebie miejsce i ztad te bole tez je mialam ale gadalam z moim ginem i moze byc roznie dgy boli po seksie wiec trzeba uwazac i lepiej nie ryzykowac

Gość olajhjh
i jezeli uprawia sie seks to naprawde delikatnie bo mamy w pochwie szyjke macicy vzsami sie zdaza ze sie otwiera nastepuje to przez jej masaz i wyoluje porod a w 1 trymestrze dziecko jest bardzo nisko

Gość olajhjh
i nie wiem czy uczyles sie biologii bo jak nie to radze najpierw jest pochwaw pochwie da sie wyczuc szyjke maicy z tego wlasnie dalej jest macica i to ona przylega wiec czesto lekarze kaza zaprzestac seksu gdy jest cos nie tak a macica nie wisi w brzuchu tylko uciska idz do lekarza to sie dowiesz

Gość Tomaszekk
Dziewczynom w ciąży nie szkodzi taniec. Zatem zapraszam: www.szukamtancerek.wizytowka.pl