Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dółłł

Zarabiam GÓWNO a nie pieniądze

Polecane posty

Gość Dółłł

Skończyłam studia dzienne na uniwerku, znam dobrze angielski, pracuje w zagranicznej firmie z dobrym wizerunkiem i zarabiam 1650 netto. Byłam chora 5 dni na L4 i dostalam 1458 zł. Jestem rozjebana moim kwitem z wypłata, mam dość, mam doła. Pracuje tu juz 4 lata, z czego zarabiam najmniej z powodu tego ze byłam zbyt skromna przy negocjowaniu podwyżki!! ludzie nie popełniajcie tego błedu! Ja nie mam teraz motywacji, jest mi zwyczajnie przykro, taka pensja po 4 latach pracy to jak walnięcie w twarz. oczywiscie jestem sobie winna:O Nowy pracownik zarabia na próbnym 1400 netto całkiem niedawno sie o tym dowiedziałam. po nowym roku ma dostać 2400 netto. Życie kurewskie. co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość Dółłł
Jak zacząć, jak uzasadnić? jestem za skromna:O a to nie popłaca, trzeba byc hardym i twardym

Gość prawda trzeba wyczuc
sytuacje, trzymam kciuki. Przygotuj jakąś mowę. Zrób notatki, zabierz je ze sobą

pijawka ale ty mocna jesteś, ja bym się bała, że mi odmówi i później bym głupio się czuła, twój szef jest chyba ok gość, kurcze mój to sknera

Gość Ciekawska alinka
wysłaywaj Cv do innych firm, szukaj czegos innego , !!!